Menu

Loihtimalla jouluruoasta vihreämmän, et pelkästään pienennä ilmastovaikutustasi, mutta tavoitat myös enemmän asiakkaita, joilla on erilaisia ruokailumieltymyksiä. Samalla myös säästät keittiöbudjetissasi, kun käytät enemmän juureksia, palkokasveja ja kasviksia. Vanhoja reseptejä on nyt myös helppo muuttaa vihreämmiksi - korvaa silli etikkasienillä ja muussatulla munakoisolla, vaihda pihvi tai kinkku kokonaisiin grillattuihin juurisellereihin ja kukkakaaliin. Tai miksi et inspiroituisi kokkiemme Samin ja Tommin vihreistä resepteistä, jotka he ovat koonneet jouluksi. He kertovat:

”Reseptiikkaa inspiroivat jouluperinteet kotona, kuten esimerkiksi sienet, punajuuri ja muut juurekset, jotka ovat meidän joulupöydässämme klassikoita, ja siksi teimme niiden pohjalta koko seurueelle sopivat reseptit. Toive on, että tulevaisuudessa myös iänkaikkisia perinteitä kulkee mummolta lapsenlapsille, vaikka raaka-aineet mahdollisesti ajan kanssa muuttuvat.”

Vihreät joulureseptit!

Salaatit

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu