Menu

Valaistus

Hyvin valaistu valokuva voi epäilemättä tehdä tavallisesta kuvasta kauniin, mutta useimmilla ravintoloilla ei ole ammattimaisia valaistusvälineitä. Siksi suosittelemme luonnonvalon käyttämistä. Etsi ikkunan läheltä tai ulkoa paikka, joka on hyvin valaistu ja joka ei ole suoraan auringonvalossa. Ota huomioon myös eri vuorokaudenaikojen vaikutus valoon.

Kuvakulma

Ruokakuvissa käytetään yleensä kahta kuvakulmaa – lintuperspektiiviä ja sivuperspektiiviä. Kokeile erilaisia kuvakulmia haluamastasi tyylistä ja perspektiivistä riippuen.

Muokkaus

Käytettävissäsi on lukemattomia valokuvan muokkaussovelluksia – suosittelemme SnapSeedia, iBluria ja Hipstamaticia sekä kamerasi mukana tulleita vakiomuokkaustoimintoja. Näiden sovellusten avulla voit tehdä kuvasta eloisamman, sumentaa taustan (terävyysalue) sekä käyttää suodattimia ja kehyksiä, joilla luot juuri teidän näköisen omalaatuisen tyylin.

Tyyli

Käytä luovuuttasi ja stailaa kuvasi käyttämällä mielenkiintoista rekvisiittaa, kuten serviettejä, raaka-aineita, kiinnostavia astioita sekä pöytäkoristeita, kuten esimerkiksi kukkia, kahvikuppeja ja teekannuja.

Rajaus

Älä pelkää kuvan rajaamista saadaksesi yksityiskohtaisemman kuvan ruuasta. Kuvat tulee rajata neliön muotoon Instagramin aikajanaa varten, joten muista tämä ottaessasi valokuvia.


Käytä aikaa eri tyylien ja tehosteiden kokeilemiseen, jotta voit tehdä kuvista johdonmukaisesti sellaisia kuin haluat. Hyvin otetut kuvat ruuasta ja henkilökunnasta työn touhussa voivat edistää asiakkaiden sitoutumista sosiaalisessa mediassa ja oikein toteutettuina tuoda lisää asiakkaita. Ja kukapa ei haluaisi tätä!

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu