Menu
  • Käytä raaka-aineet kokonaan
    Aina juuresta naattiin! Yritä käyttää niin paljon raaka-aineesta kuin mahdollista: perunankuoret voidaan paistaa, yrttivarret voidaan sekoittaa pestoon tai yrittiöljyihin. Kasvisten tähteet voidaan paahtaa ja sekoittaa voimakkaaksi vegaanifondiksi tai kuivattaa maukkaaksi jauheeksi.
  • Käytä papuja, linssejä ja herneitä
    Edullinen ja trendikäs proteiini. Osta kuivatuotteena, liota ja keitä itse. Se on halvempaa ja saat enemmän makua kuin valmiiksi keitetyistä. Käytä keittojen täytteenä tai jauhelihan ja gratiinien kanssa. Gluteeniton bechamel-kastike: sekoita valkoiset pavut yrttikerman, suolan, pippurin ja muskottipähkinän kanssa.
  • Käytä juureksia ja kaalta
    Uskomattoman budjettiystävällisiä raaka-aineita, koska kumpaakin kasvatetaan Pohjoismaismaissa ja niitä on saatavilla ympäri vuoden. Kokonaan paahdetut juurekset ja konfitoitu kaali antavat erinomaisen maun. Perinteisten lihanvalmistustekniikoiden käyttö juureksiin on fantastinen tapa saada juurekset tuntumaan erityislaatuisilta.

”Perinteisten lihanvalmistustekniikoiden käyttäminen juureksiin on fantastinen tapa saada juurekset tuntumaan erityislaatuisilta.”

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu