![Daniel Müllern](/dam/global-ufs/mcos/nordics/sweden/themes/ggg_2019/kockar/daniel-muller_640x640px_4.jpg)
Mustajuuri ja sipuli ovat kaksi todella kivaa ainesta, jotka voit valmistaa helposti. Ainakin jos kysyt Daniel Müllernilta. Alta löydät rapsakkuutta, kermaisuutta, makeutta ja paljon makuja pienellä alustalla. Suosittelemme nautiskelemaan.
![](/teemat-ja-ratkaisut/goodnessgraciousgreens2020/pienetvihannekset/pienetvihanneksetresepti/jcr:content/parsys/set1/row3/span8/textimage_2082298012/image.transform/jpeg-optimized/image.1585124093525.jpg)
Grillattua mustajuurta korianterin ja inkivääridipin kera
10 annosta
- 500 g Mustajuuri
- 2 rkl Korianterinsiemen
- 100 g Sokeri
- 1dl Etikka (esim. Rajamäen)
- 30g Korianterinlehti
- 4 rkl Hellmann’s Vegan -majoneesi
- 2 rkl Kermajuusto
- 1 rkl Knorr Puré Professional Inkivääri
- 1 tl Knorr Tahnamauste Valkosipuli
Grillattu mustajuuri:
Kuori ja keitä mustajuuri suolatussa vedessä. Kun se on pehmennyt, laita se jäähauteeseen. Kuivaa mustajuuri paperilla ja grillaa kovaksi hiiligrillissä. Lopuksi leikkaa suurehkoiksi noin 3 cm:n kokoisiksi palasiksi.
Pikkelöidyt korianterinsiemenet:
Keitä korianterinsiemeniä suolatussa vedessä noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä vedessä. Valmista etikkaliemi 1 dl:sta vettä, etikkaa ja sokeria. Siivilöi korianterinsiemenet ja lisää ne etikkaliemeen. Anna pikkelöityä vähintään 4 tuntia.
Inkivääridippi:
Sekoita majoneesi, kermajuusto, inkivääri ja valkosipuli.
Tarjoiluun:
Lisää pikkelöidyt korianterinsiemenet mustajuuren päälle. Koristele korianterinlehdillä. Tarjoile inkivääridipin kera.
![](/teemat-ja-ratkaisut/goodnessgraciousgreens2020/pienetvihannekset/pienetvihanneksetresepti/jcr:content/parsys/set1/row3/span8/textimage_2082298012_1443415766/image.transform/jpeg-optimized/image.1585124100746.jpg)
Rapsakkaa riisiä sienten ja karhunlaukan kanssa
10 annosta
Ainekset:
- 2 kpl Riisipaperi
- 80 g Enoki-sieni
- 50 g Karhunlaukan kynsi
- 10 g Kuivattu herkkutatti
- 4 g Suola
- 1 dl Hellmann’s Vegan -majoneesi
- 1 rkl Knorr Professional Intense Flavours Wild Mushroom Earth -maunantaja
- 2 tl Japanilainen soija
- 1 tl Misotahna
- Paistoöljyä paistamiseen
Friteerattu riisipaperi:
Sekoita tai murskaa kuivatut sienet suolan kanssa jauheeksi. Kuumenna öljy 190 asteeseen ja friteeraa riisipaperit yksi kerrallaan, noin 10 sekuntia per riisipaperi. Ripottele päälle sienijauhe. Säilytä kuivassa.
Sienimajoneesi:
Sekoita majoneesi Knorr Professional Intense Flavours Wild Mushroom Earth -maunantajan, soijan ja mison kanssa. Laita jääkaappiin.
Maustettu karhunlaukka:
Käytä sipulinkynnet nopeasti kuivassa ja kuumassa paistinpannussa. Tai paahda ne kaasupolttimella.
Tarjoiluun:
Murra riisipaperi 10 palaan. Ripottele päälle sienimajoneesia ja lisää hieman raakasieniä ja savuista karhunlaukkaa.