Menu

Mikä papu!

Tiedätkö kuinka monenlaisia papuja maailmassa on? Emme mekään, mutta niitä on niin paljon, että jokaisen pitäisi löytää yksi tai useita uusia suosikkeja. Tässä muutamia suosikeistamme: borlottipavut, valkoiset pavut, mustat pavut, kidneypavut, ruskeat pavut, mungopavut, mustasilmäpavut, canellini-pavut ja proteiinipitoiset soijapavut. Mitkä sinä viet mukanasi omaan keittiöösi? 

 

Mikä kurpitsa!

Vaikka kurpitsat ovat kauniita ja niitä voi käyttää melkein mihin vain aina lämpimistä ruoista jälkiruokiin ja naposteltaviin, tuntuu siltä, että me emme ole täällä Pohjolassa vielä ottaneet kurpitsaa täysin omaksemme. Makean ja pehmeän myskikurpitsan lisäksi on monia jännittäviä vaihtoehtoja kokeiltavaksi, kuten spagettikurpitsa, hokkaido-kurpitsa ja delicata-kurpitsa. 

PS. Muista hyödyntää myös maukkaat siemenet!

Mikä mukula!

Peruna voi olla monien kiperien keittiötilanteiden pelastaja, mutta käsi sydämellä – kuinka montaa lajiketta olet syönyt ja valmistanut elämäsi aikana? Ruotsin perunan kotisivuilla (svenskpotatis.se) on tietoa 66 lajikkeesta ja kyse on vain syys- ja talviperunoista. Se on melko vähän, jos otamme huomioon, että Perussa kasvaa 3 000 eri perunalajiketta...

”Aistit avoinna maailmalle. Vaikka et pidä valkoisista pavuista, saatat rakastua päätä pahkaa soijapapuihin”

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu