Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Vegaaniset ja laktoosittomat vaihtoehdot ovat ruokalistoilla nykyään itsestäänselvyys. Kermaa sisältäviä ruokalajeja ei kuitenkaan ole onnistuttu korvaamaan täydellisesti. (Koostumuksesta, mausta ja lämpötilan kestokyvystä jää uupumaan aina jotakin.) Siksi olemmekin valmistaneet Flora Professional Plantin – täysin uudenlaisen vaihtoehdon kermalle.

Valitse Flora – hyvänmakuinen ja täyteläinen vaihtoehto

Täysin kasviperäinen Flora Professional Plant sopii kaikkiin ruokalajeihin, joihin tavallisesti käyttäisit kermaa. Se on valmistettu linssiproteiineista ja kasviöljyistä, ja se kestää sekä happamuutta että kuumennusta. Vaahdoksi vatkattuna Flora Professional Plant pysyy ilmavana tuntien ajan. Pähkinänkuoressa: se on itsestäänselvä vaihtoehto kermalle. Kokeile ja huomaa se itse!

Kuusi tietoiskua Flora Professional Plantista

  • Valmistettu linssiproteiinin ja kasviöljyjen sekoitteesta
  • Sopii sekä lämpimiin että kylmiin ruokalajeihin
  • Maidoton, gluteeniton ja soijaton
  • Ei sisällä ilmoitettavia allergeeneja
  • Vaahdoksi vatkattuna pysyy kuohkeana neljä tuntia
  • Herkullista pastaruoissa, kastikkeissa, keitoissa ja jälkiruoissa
Omenapiirakka frappuccino

Omenapiirakka frappuccino

Tarvitsetko ihanan viilentävän, ilmavan ja kofeiinittoman vaihtoehdon kahville? Etsintä on päättynyt.

Noin 1 litra

  • 3 dl omena mehua
  • 200 g omenaa, ilman ydintä, kuorineen
  • 2 dl Flora Professional Visp
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 4 tl vaniljasokeria
  • 2 tl kanelia
  • 400 g jäätä, murskattuna

Mantelipaistos:

  • 50 g mantelijauhoa
  • 50 g kookospähkinää, raastettu
  • 50 g vehnäjauhoa
  • 2 g suolaa
  • 75 g ruokarasvaa

Tarjoilu:

  • CARTE D’OR -karamellipäällyste
  • Flora Professional Visp
  • Mantelipaistosta tai granolaa

Mantelipaistos

  1. Aseta uuni 160 asteeseen.
  2. Sekoita kaikki ainekset mureaksi massaksi ja käännä ylösalaisin lautaselle.
  3. Paista uunissa 15 minuuttia.
  4. Poista ja anna jäähtyä. Säilytä kuivana.

Frappuccino

  1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita pehmeäksi pirtelökastikkeeksi.
  2. Kaada korkeaan lasiin, lisää päälle vispattua Flora Professional Visp -kermavaahtoa ja mantelipaistos ja lisää lopuksi CARTE D'OR -karamellitäyte.
Vegaaninen Jalapeño Mac & Juusto

Vegaaninen Jalapeño Mac & Juusto

Mac & juustosta on helppo pitää. Mutta mitä tehdä, jos et halua syödä juustoa jostakin syystä? Silloin voit esimerkiksi nauttia tästä vegaanisesta alkuperäisen reseptin tulkinnasta, jota terästimme myös hieman jalapeñolla. Nauti ateriastasi!

1 GN

  • 1 kg Penne-pasta
  • 2,4 l vettä
  • 1 l  Flora Professional Visp 31 %
  • 140 g Knorr Cold Base -tärkkelykset / suuruste
  • 80 g Knorrin vihannesliemitiivistettä
  • 10 g suolaa
  • 80 g Jalapeñoa, hienonnettua suolakurkkua
  • 20 g Knorr Umami
  • 300 g Violife Mozzarella Flavour Grated
  • 100 g tortillalastuja

Toimi näin:

  1. Sekoita Knorr Cold Base -tärkkelys, suola, Knorr Umami ja vihannesliemitiiviste.
  2. Sekoita vesi ja Flora Professional Visp ja vatkaa tärkkelysmausteseosta vähitellen. Anna kastikkeen jäähtyä kymmenen minuuttia. Vinkkejä! Teetkö kastiketta suurina määrinä? Aloita 30 %:lla nestettä. Sekoita suurimmalla nopeudella yhteen suuntaan (ei vuorotellen) ja lisää suurustetta ja jäljellä olevaa nestettä vähitellen.
  3. Mausta kastike Jalapeñolla ja lisää Violife Mozzarella Flavour Grated.
  4. Jaa pasta mustaan GN-astiaan ja lisää päälle kastike. Varmista, että pasta on kokonaan peitetty kastikkeella. Pidä jääkaapissa vähintään viisi tuntia tai yön yli.
  5. Ripottele kevyesti murskattuja tortillalastuja paistoksen päälle. Paista yhdistelmäuunissa noin 25 minuuttia 200 °C:ssa ja 30 %:n höyryssä ja sitten vielä 5 minuuttia ilman höyryä.
  6. Tarjoile paistosta salaatin kanssa.

Vinkkejä!
Jos päätät valmistaa yllä olevan reseptin tavallisista maitotuotteista, juuston määrä tulee silloin kaksinkertaistaa.

 

Flora Professional Plant All Purpose – viimeisen päälle hyvää

  • Kestävyys 26 viikkoa  
    Säilytys 2-7°C  
    Ainesosat Härkäpapujen kypsennysliemi (vesi, 1 % härkäpapuproteiini), kasviöljyt 31 % (palmu- ja rapsiöljy), sokeri, muunneltu maissitärkkelys, emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini, rasvahappojen sakkaroosiesterit, rasvahappojen mono- ja diglyseriinit) stabilointiaineet (guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe), luonnolliset aromit, suola, väriaine (beetakaroteeni).  
    Käyttö Kastikkeet, keitot, jälkiruoat, vaahdotus  
    Tuotenumero Flora Plant All Purpose 31% 8x1L: 67946293