Umami merilevä-peruna muusi ja kaaleja

Raaka-aineet
Umami merilevä-peruna muusi ja kaaleja
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€12.93
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Wakame muusi
Rosamunda
/kpl
8.0 kpl
0%
Täysmaito
/ml
300.0 ml
0%
Voi
/g
100.0 g
0%
Wakame
/g
50.0 g
0%
Hapankaali "Coleslaw"
Hapankaali
/g
200.0 g
0%
Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg
/g
50.0 g
0%

Caviart
/g
20.0 g
0%
Kevätsipuli
/g
10.0 g
0%
Kombulastut
Kombu
/g
50.0 g
0%
Seesamiöljy
/ml
20.0 ml
0%
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Kaali chipsit
Mustakaali
/g
50.0 g
0%
Lehtikaali
/g
50.0 g
0%
Rypsiöljy
/kg
0.0 kg
0%
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Wakame muusi
-
Rosamunda 8.0 kpl
-
Täysmaito 300.0 ml
-
Voi 100.0 g
-
Wakame 50.0 g
Hapankaali "Coleslaw"
-
Hapankaali 200.0 g
-
Caviart 20.0 g
-
Kevätsipuli 10.0 g
Kombulastut
-
Kombu 50.0 g
-
Seesamiöljy 20.0 ml
-
Suola
Kaali chipsit
-
Mustakaali 50.0 g
-
Lehtikaali 50.0 g
-
Rypsiöljy
-
Suola
Valmistus
-
Wakame muusi
Keitä perunat kuorineen reilulla suolalla maustetussa vedessä. Kuori kypsät perunat ja paina siivilän läpi sekoituskulhoon. Lämmitä maito sekä voi ja emulsoi se perunalumeen. Mausta suolalla. Sekoita wakame joukkoon. -
Hapankaali "Coleslaw"
Purista hapankaali kuivaksi ja sekoita loput ainekset joukkoon. -
Kombulastut
Liota kombu kylmässä vedessä 2 tuntia. Nosta kombu paperille ja kuivaa huolellisesti. Lisää seesamiöljy sekä suola ja levitä kauttaaltaan. Levitä kombu uunipellille ja kuivaa 80 astetta ja 12 tuntia. Paahda lopuksi 200 astetta ja 15 minuuttia. -
Kaali chipsit
Leikkaa lehtiruoto kaaleista pois. Huuhtele kaalit ja kuivaa paperilla huolellisesti. Paista kaalit erissä kuumalla pannulla öljyssä ja mausta reilulla suolalla. Nosta paperille kuivumaan. -
Esillelaitto
Liippaa levä-muusi tasaiseksi laakeaan, matalaan annosvuokaan (esim.creme brulee astia). Paina lusikalla keskelle monttu coleslawille, töki kaalichipsejä ja kombulastuja ympärille.
Koristele annos kukilla ja vesikrassilla.