Raaka-aineet
Wakame muusi
-
Rosamunda 8.0 kpl
-
Täysmaito 300.0 ml
-
Voi 100.0 g
-
Wakame 50.0 g
Hapankaali "Coleslaw"
-
Hapankaali 200.0 g
-
Caviart 20.0 g
-
Kevätsipuli 10.0 g
Kombulastut
-
Kombu 50.0 g
-
Seesamiöljy 20.0 ml
-
Suola
Kaali chipsit
-
Mustakaali 50.0 g
-
Lehtikaali 50.0 g
-
Rypsiöljy
-
Suola
Valmistus
-
Wakame muusi
Keitä perunat kuorineen reilulla suolalla maustetussa vedessä. Kuori kypsät perunat ja paina siivilän läpi sekoituskulhoon. Lämmitä maito sekä voi ja emulsoi se perunalumeen. Mausta suolalla. Sekoita wakame joukkoon. -
Hapankaali "Coleslaw"
Purista hapankaali kuivaksi ja sekoita loput ainekset joukkoon. -
Kombulastut
Liota kombu kylmässä vedessä 2 tuntia. Nosta kombu paperille ja kuivaa huolellisesti. Lisää seesamiöljy sekä suola ja levitä kauttaaltaan. Levitä kombu uunipellille ja kuivaa 80 astetta ja 12 tuntia. Paahda lopuksi 200 astetta ja 15 minuuttia. -
Kaali chipsit
Leikkaa lehtiruoto kaaleista pois. Huuhtele kaalit ja kuivaa paperilla huolellisesti. Paista kaalit erissä kuumalla pannulla öljyssä ja mausta reilulla suolalla. Nosta paperille kuivumaan. -
Esillelaitto
Liippaa levä-muusi tasaiseksi laakeaan, matalaan annosvuokaan (esim.creme brulee astia). Paina lusikalla keskelle monttu coleslawille, töki kaalichipsejä ja kombulastuja ympärille.
Koristele annos kukilla ja vesikrassilla.