Raaka-aineet

+

Vanilja semi freddo

Etikka kinuski

Tarte tatin

  • Omenamakea, punainen 1.0 kg
  • Lehtitaikina
  • Kinuskikastikeetikka

Valmistus

  1. Vanilja semi freddo

    Sekoita jälkiruoka-aines maitoon. Lisää vatkattu kerma. Kypsennä sokeri-muna vaahto vesihauteessa 84 astetta. Jäähdytä. Nostele sokeri-muna vaahto vaniljakastikkeen joukkoon. Pakasta -14 astetta.


    Protip: aja semifreddo kutterissa kuohkeaksi juuri ennen esille laittoa. 

  2. Etikka kinuski

    Kuumenna sokeri paksupohjaisella pannulla tummanruskeaksi. Lisää kerma samalla sekoittaen kokoajan pallovatkaimella. Lisää etikka. Keitä hiukan kasaan ja mausta suolalla.

  3. Tarte tatin

    Kuori omenat ja turneeraa kahdeksaan osaan. Annostele pannun pohjalle reilusti kinuskia. Asettele omenaviipaleet pohjalle. Laita lehtitaikina omenoiden päälle niin että taikina yltää joka puolelta pannun reunoille. Kuumenna tatinia niin että omenat karamellisoituu. Paista uunissa 200 astetta 10 minuuttia. 

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu