Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Suklaakakku

  • Vehnäjauho 240.0 g
  • Sokeri 210.0 g
  • Kaakaojauhe 30.0 g
  • Vaniljauute 15.0 g
  • Ruokasooda 5.0 g
  • Suola 2.0 g
  • Vesi 250.0 ml
  • Rypsiöljy 100.0 ml
  • valkoviinietikka 20.0 ml

Suolakaramelli

  • Sokeri 100.0 g
  • Flora Plant 31 % All Purpose 100.0 ml
  • Suola 3.0 g

Suklaa mousse

  • Flora Plant 31 % All Purpose 200.0 ml
  • Tumma suklaa 100.0 g

Esille laitto

  • Suolapähkinä 100.0 g

Valmistus

  1. Suklaakakku

    Sekoita kuivat aineet. Lisää nesteet ja sekoita tasaiseksi. Rasvaa irtopohjavuoka tai vuoraa leivinpaperilla 1/3 GN-vuoka. Kaada taikina vuokaan tasaisesti. Paista 160 asteessa 30 minuuttia. Ennen kumoamista jäähdytä 10 minuuttia. Anna jäähtyä kumottuna ainakin tunnin verran ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi.
  2. Suolakaramelli

    Kuumenna sokeri paksu pohjaisessa kattilassa, kunnes se on mahongin väristä. Lisää Flora Plant ja sekoita tasaiseksi. Anna kiehahtaa hetki ja lisää suola. Voit tarjota karamellin kylmänä tai kuumana.
  3. Suklaa mousse

    Laita puolet Flora Plantista suklaan kanssa vesihauteeseen sulamaan. Vaahdota jäljellä oleva Flor aPlant. Jäähdytä sulanut suklaa seos ja nostele vaahdon sekaan. Anna levätä 8–12 tuntia. Vaahdota massa ja laita pursotinpussiin.
  4. Esille laitto

    Murskaa pähkinät veitsellä krouviksi.

    Voit tarjoilla annoksen vegaanisen Ben&Jerry´s jäätelön kera.

Subscribe for our eNewsletter