Suklaata, suolaa ja pähkinää

Raaka-aineet
Suklaata, suolaa ja pähkinää
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€7.6
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Suklaakakku
Vehnäjauho
/g
240.0 g
0%
Sokeri
/g
210.0 g
0%
Kaakaojauhe
/g
30.0 g
0%
Vaniljauute
/g
15.0 g
0%
Ruokasooda
/g
5.0 g
0%
Suola
/g
2.0 g
0%
Vesi
/ml
250.0 ml
0%
Rypsiöljy
/ml
100.0 ml
0%
valkoviinietikka
/ml
20.0 ml
0%
Suolakaramelli
Sokeri
/g
100.0 g
0%
Flora Plant 31 % All Purpose
/ml
100.0 ml
0%
Suola
/g
3.0 g
0%
Suklaa mousse
Flora Plant 31 % All Purpose
/ml
200.0 ml
0%
Tumma suklaa
/g
100.0 g
0%
Esille laitto
Suolapähkinä
/g
100.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Suklaakakku
-
Vehnäjauho 240.0 g
-
Sokeri 210.0 g
-
Kaakaojauhe 30.0 g
-
Vaniljauute 15.0 g
-
Ruokasooda 5.0 g
-
Suola 2.0 g
-
Vesi 250.0 ml
-
Rypsiöljy 100.0 ml
-
valkoviinietikka 20.0 ml
Suolakaramelli
-
Sokeri 100.0 g
-
Flora Plant 31 % All Purpose 100.0 ml
-
Suola 3.0 g
Suklaa mousse
-
Flora Plant 31 % All Purpose 200.0 ml
-
Tumma suklaa 100.0 g
Esille laitto
-
Suolapähkinä 100.0 g
Valmistus
-
Suklaakakku
Sekoita kuivat aineet. Lisää nesteet ja sekoita tasaiseksi. Rasvaa irtopohjavuoka tai vuoraa leivinpaperilla 1/3 GN-vuoka. Kaada taikina vuokaan tasaisesti. Paista 160 asteessa 30 minuuttia. Ennen kumoamista jäähdytä 10 minuuttia. Anna jäähtyä kumottuna ainakin tunnin verran ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi. -
Suolakaramelli
Kuumenna sokeri paksu pohjaisessa kattilassa, kunnes se on mahongin väristä. Lisää Flora Plant ja sekoita tasaiseksi. Anna kiehahtaa hetki ja lisää suola. Voit tarjota karamellin kylmänä tai kuumana. -
Suklaa mousse
Laita puolet Flora Plantista suklaan kanssa vesihauteeseen sulamaan. Vaahdota jäljellä oleva Flor aPlant. Jäähdytä sulanut suklaa seos ja nostele vaahdon sekaan. Anna levätä 8–12 tuntia. Vaahdota massa ja laita pursotinpussiin. -
Esille laitto
Murskaa pähkinät veitsellä krouviksi.Voit tarjoilla annoksen vegaanisen Ben&Jerry´s jäätelön kera.