Raaka-aineet

+

Suklaakakku

Karamellimousse

Tyrni gel

  • Tyrnimarjamehu 15.0 ml
  • Appelsiinimehu 30.0 ml
  • Sokeri 15.0 g
  • Agar agar 1.0 g

Tuile

Valmistus

  1. Suklaakakku

    Sulata voi ja suklaa. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet. Lisää kuivat aineet munasokeri vaahtoon. Sekoita voisuklaa seos vaahdon joukkoon. Levitä masssa 1/1 GN pakkiin. Paista 170 astetta 20 minuuttia. Jäähdytä. Laita kylmään ennen leikkausta.

  2. Karamellimousse

    Sulata caramel 100 ml maidossa. Kunnes sulanut niin poraa loput maidosta caramel maitoseokseen. Sekoita moussepohja aines ja suola yleiskoneessa caramel-maitoseoksen kanssa. Ensin 5 minuuttia hitaasti sekoittaen ja 10 minuuttia nopeasti sekoittaen.

  3. Tyrni gel

    Kiehuta mehut ja sokeri kunnes sokeri liukenee. Lisää agar ja kiehauta kunnolla. Jäähdytä. Aja blokki pystyblenderillä sileäksi. Ota vakuumikoneella kuplat pois. 

  4. Tuile

    Vatkaa valkuainen ja sokeri kevyesti sekaisin. Lisää sulatettu voi joukkoon. Lisää lopuksi tärkkelys. Anna tekeytyä kylmässä vähintään 4 tuntia. Paista lehtimuotissa 180 astetta 6 minuuttia.

  5. Koristeluun

    Tyrnimarjoja ja kukkia
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu