Suklaakakku, karamellimousse ja tyrni

Raaka-aineet
Suklaakakku, karamellimousse ja tyrni
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Raaka-aineen merkki
Suklaakakku

Karamellimousse

Tyrni gel
Tuile

Raaka-aineen nimi
Suklaakakku
-
Tumma suklaa 70% 250.0 g
-
Voi 240.0 g
-
Kananmuna 5.0 kpl
-
Sokeri 250.0 g
-
Leivinjauhe 5.0 g
Karamellimousse
-
Caramel 34% 230.0 g
-
Täysmaito 450.0 ml
-
Suola 2.0 g
Tyrni gel
-
Tyrnimarjamehu 15.0 ml
-
Appelsiinimehu 30.0 ml
-
Sokeri 15.0 g
-
Agar agar 1.0 g
Tuile
-
Kananmunan valkuainen 120.0 g
-
Sokeri 90.0 g
-
Voi 60.0 g
Valmistus
-
Suklaakakku
Sulata voi ja suklaa. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet. Lisää kuivat aineet munasokeri vaahtoon. Sekoita voisuklaa seos vaahdon joukkoon. Levitä masssa 1/1 GN pakkiin. Paista 170 astetta 20 minuuttia. Jäähdytä. Laita kylmään ennen leikkausta.
-
Karamellimousse
Sulata caramel 100 ml maidossa. Kunnes sulanut niin poraa loput maidosta caramel maitoseokseen. Sekoita moussepohja aines ja suola yleiskoneessa caramel-maitoseoksen kanssa. Ensin 5 minuuttia hitaasti sekoittaen ja 10 minuuttia nopeasti sekoittaen.
-
Tyrni gel
Kiehuta mehut ja sokeri kunnes sokeri liukenee. Lisää agar ja kiehauta kunnolla. Jäähdytä. Aja blokki pystyblenderillä sileäksi. Ota vakuumikoneella kuplat pois.
-
Tuile
Vatkaa valkuainen ja sokeri kevyesti sekaisin. Lisää sulatettu voi joukkoon. Lisää lopuksi tärkkelys. Anna tekeytyä kylmässä vähintään 4 tuntia. Paista lehtimuotissa 180 astetta 6 minuuttia.
-
Koristeluun
Tyrnimarjoja ja kukkia