Sokerisuolattu kirjolohi ja sinappismetana

Raaka-aineet
Sokerisuolattu kirjolohi ja sinappismetana
−
+
€3155.5
Sokerisuolattu kirjolohi
Kirjolohi
/g
800.0 g
0%
Sokeri
/g
250.0 g
0%
Suola
/g
250.0 g
0%
Tilli
/g
25.0 g
0%
Sitruuna
/kpl
1.0 kpl
0%
Pomeranssinkuori, jauhettu
/kg
0.0 kg
0%
Sinappismetana
Smetana
/ml
200.0 ml
0%
Maille Dijon Originale Sinappi 1 kg
/g
50.0 g
0%

Points
Sinappi: kyllä
Kala: ei
Maille Valkoviinietikka 500 ml
/ml
30.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Maille Dijon Kokojyväsinappi 1 kg
/g
30.0 g
0%

Points
Sinappi: kyllä
Kala: ei
/
Sokerisuolattu kirjolohi
-
Kirjolohi 800.0 g
-
Sokeri 250.0 g
-
Suola 250.0 g
-
Tilli 25.0 g
-
Sitruuna 1.0 kpl
-
Pomeranssinkuori, jauhettu
Sinappismetana
-
Smetana 200.0 ml
Valmistus
-
Sokerisuolattu kirjolohi
Blendaa suolan joukkoon tilli, sitruunan kuoret ja vähän raastettua pomeranssin kuorta. Sekoita sokerin kanssa. Suolaa kirjolohta 1,5-2h fileen paksuudesta riippuen. -
Sinappismetana
Vatkaa smetana, sinapit ja etikka vaahdoksi.