Skagentäyte, kylmävalmistus

Raaka-aineet
Skagentäyte, kylmävalmistus
−
+
€251.82
Valmistuohje
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/l
0.1 l
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Katkarapuliemi
/
0.0
0%
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
5.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Kylmäliukoinen tärkkelys / suuruste 4 kg
/g
80.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/kg
1.0 kg
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Katkarapu, kuorittu & pakaste
/kg
0.7 kg
0%
Hienonnettu tilli, pakaste
/g
20.0 g
0%
/
Valmistuohje
-
Katkarapuliemi
-
Katkarapu, kuorittu & pakaste 0.7 kg
-
Hienonnettu tilli, pakaste 20.0 g
Valmistus
-
Valmistuohje
- Valuta katkaravut ja ota liemi talteen.Yhdistä Hellmann`s Sitruunavinegrette, rapuliemi sekä Knorr Savuchilipure. Sekoita Knorr Kylmäliukoinen Tärkkelys kylmään ( max +8º ) Sitruuna-rapuliemeen.
- Lisää Hellmann`s Real Majoneesi,katkaravut sekä hienonnettu tilli.
- Sekoita tasaiseksi ja anna maustua kylmässä hetkisen.
- Skagentäyte sopii uuniperunan sekä leipätuotteiden täytteeksi ja päällysteeksi, esim: lohen kuorrutteeksi.