Raaka-aineet
Kastike
-
Vesi 7.0 l
-
Tomaattimurska 4.0 kg
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
-
Knorr Basilika Puré Professional 750g 0.2 kg
-
Sokeri 0.1 kg
-
Mustapippuri, rouhittu
-
Oregano, kuivattu
-
Lihapyörykkä, kypsä, laktoositon, gluteeniton 10.0 kg
Valmistus
-
Kastike
- Sekoita kastikeainekset nopeasti kylmään veteen. Lisää tomaattimurska ja mausteet. . Säilytä kylmässä +2-4 C max 72 h, +4-6 C max 48 h.
- Kuumenna kastike liedellä tai yhdistelmäuunissa +140 C, vähintään +75 C asteesen tai omavalvonnan mukaisesti.
- Kuumenna lihapullat ja kaada kastike lihapullien päälle. Tarjoa keitetyn täysjyvä spagetin kanssa.