Curry-broileri lasagnette, kylmävalmistus
Raaka-aineet
Curry-broileri lasagnette, kylmävalmistus
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€5458.56
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Step 1
Knorr Vaalea kastikepohja, kylmävalmistus 5 kg /62,5 L
/kg
1.0 kg
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen 5kg/625L
/g
80.0 g
0%
Mustapippuri, rouhittu
/g
10.0 g
0%
Ruokakerma 15%
/l
3.0 l
0%
Vesi
/l
10.0 l
0%
Knorr Curry Puré Professional 750g
/kg
0.2 kg
0%

Knorr Lasagnette, kuviopasta 3 kg
/kg
4.0 kg
0%

Broilerisuikale, kypsä
/kg
4.0 kg
0%
Sipulikuutio, pakaste
/kg
1.5 kg
0%
Juureskuutio, pakaste
/kg
1.5 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Step 1
-
Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen 5kg/625L 80.0 g
-
Mustapippuri, rouhittu 10.0 g
-
Ruokakerma 15% 3.0 l
-
Vesi 10.0 l
-
Broilerisuikale, kypsä 4.0 kg
-
Sipulikuutio, pakaste 1.5 kg
-
Juureskuutio, pakaste 1.5 kg
Valmistus
-
Step 1
Sekoita kastikepohja, kanaliemijauhe ja mustapippuri keskenään sekaisin erillisessä astiassa
Lisää sekoittavaan pataan 1/3 nesteistä ja sekoita kuiva-aineseos joukkoon kovalla kierrosnopeudella vähän kerrassan ripoitellen. Lisää loput nesteet ja curry pure. Sekoita tasaiseksiLisää joukkoon loput aineet ja sekoita tasaiseksi pienellä nopeudella edestakaisin.Annostele uunivuokiin ja säilytö kylmässä ennen kuumennusta
Kypsennä yhdistelmäuunissa +160º C:ssa höyrypaistolla, noin 40 minuuttia, kunnes ruoan sisälämpö on vähintään +75ºC.
Huom! Sekoitavalla padalla kannattaa kastikeainekset lisätä noin 1/3-1/2 nestemäärään, koneen käydessä yhteen suuntaan, mahdollisimman suurella kierrosnopeudella. Sen jälkeen lisätään loppu neste Kun kastike on suurustunut ja tasaista, lisätään muut raaka-aineet.