Menu

Raaka-aineet

+

Pulled pork

  • Porsaan niskaa 2.0 kg
  • Paprika, jauhettu
  • Fariinisokeri
  • Chilijauhe
  • Juustokumina
  • Sokeri, tumma
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Suola

Vinegretti

Coleslaw

  • Coleslaw:
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 0.5 kg
  • Hunaja 0.1 kg
  • Sitruunamehu 0.1 kg
  • Valkokaali 0.6 kg
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Mustapippuri, rouhittu

Sämpylät

  • Hiiva 0.1 kg
  • Täysmaito 0.5 l
  • Vehnäjauho 1.0 kg
  • Sokeri 0.1 kg
  • Kananmuna 0.1 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l

Kun espanjalaiset saapuivat Amerikkaan, he toivat mukanaan espanjalaisen ruokakulttuurin mutta omaksuivat vaikutteita myös alkuperäisväestöltä. Ruoan savustaminen omaksuttiin intiaaneilta. 

...

Valmistus

  1. Pulled pork

    • Sekoita rub-mausteen ainekset ja hiero mauste huolellisesti porsaanlihaan. Valmista liha joko sous vide -menetelmällä + 90 C asteisessa uunissa 8–10 tuntia tai paista lihaa + 150 C asteisessa uunissa 4–5 tuntia.
  2. Vinegretti

    • Sekoita ainekset, kiehauta, jäähdytä ja laita jääkaappiin.
  3. Coleslaw

    • Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita se kasvissuikaleiden joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita salaatti jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
  4. Sämpylät

    • Sekoitahiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää jauhot ja muut aineet joukkoon. Vaivaa taikinaa monitoimikoneella, kunnes se on pehmeää ja kimmoisaa.
    • Muotoile taikinasta sämpylöitä ja anna niiden nousta liinan alla 40 minuuttia.
    • Paista uunissa 175 asteessa noin 15–20 minuuttia.
    • Täytä jäähtyneet sämpylät pulled pork:lla ja coleslaw-salaatilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu