Pulled pork -burgerit, coleslaw ja barbecuevinegretti
Kun espanjalaiset saapuivat Amerikkaan, he toivat mukanaan espanjalaisen ruokakulttuurin mutta omaksuivat vaikutteita myös alkuperäisväestöltä. Ruoan savustaminen omaksuttiin intiaaneilta.

Raaka-aineet
Pulled pork -burgerit, coleslaw ja barbecuevinegretti
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€6.21
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Pulled pork
Porsaan niskaa
/kg
2.0 kg
0%
Paprika, jauhettu
/kg
0.02 kg
0%
Fariinisokeri
/kg
0.02 kg
0%
Chilijauhe
/kg
0.01 kg
0%
Juustokumina
/kg
0.01 kg
0%
Sokeri, tumma
/kg
0.02 kg
0%
Mustapippuri, rouhittu
/kg
0.0 kg
0%
Mustapippuri, rouhittu
/kg
0.0 kg
0%
Suola
/kg
0.02 kg
0%
Vinegretti
Vinegretti:
/
0.0
0%
Ketsuppi
/kg
0.2 kg
0%
Worschester-kastike
/ml
0.0 ml
0%
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/kg
0.01 kg
0%

Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g
/kg
0.11 kg
0%
Coleslaw
Coleslaw:
/
0.0
0%
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/kg
0.5 kg
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Hunaja
/kg
0.05 kg
0%
Sitruunamehu
/kg
0.06 kg
0%
Valkokaali
/kg
0.6 kg
0%
Mustapippuri, rouhittu
/g
0.0 g
0%
Mustapippuri, rouhittu
/g
0.0 g
0%
Sämpylät
Hiiva
/kg
0.05 kg
0%
Täysmaito
/l
0.45 l
0%
Vehnäjauho
/kg
1.0 kg
0%
Sokeri
/kg
0.11 kg
0%
Kananmuna
/kg
0.12 kg
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.1 l
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Pulled pork
-
Porsaan niskaa 2.0 kg
-
Paprika, jauhettu 0.02 kg
-
Fariinisokeri 0.02 kg
-
Chilijauhe 0.01 kg
-
Juustokumina 0.01 kg
-
Sokeri, tumma 0.02 kg
-
Mustapippuri, rouhittu
-
Mustapippuri, rouhittu
-
Suola 0.02 kg
Vinegretti
-
Vinegretti:
-
Ketsuppi 0.2 kg
-
Worschester-kastike
-
Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 0.11 kg
Coleslaw
-
Coleslaw:
-
Hunaja 0.05 kg
-
Sitruunamehu 0.06 kg
-
Valkokaali 0.6 kg
-
Mustapippuri, rouhittu
-
Mustapippuri, rouhittu
Sämpylät
-
Hiiva 0.05 kg
-
Täysmaito 0.45 l
-
Vehnäjauho 1.0 kg
-
Sokeri 0.11 kg
-
Kananmuna 0.12 kg
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
Valmistus
-
Pulled pork
- Sekoita rub-mausteen ainekset ja hiero mauste huolellisesti porsaanlihaan. Valmista liha joko sous vide -menetelmällä + 90 C asteisessa uunissa 8–10 tuntia tai paista lihaa + 150 C asteisessa uunissa 4–5 tuntia.
-
Vinegretti
- Sekoita ainekset, kiehauta, jäähdytä ja laita jääkaappiin.
-
Coleslaw
- Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita se kasvissuikaleiden joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita salaatti jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
-
Sämpylät
- Sekoitahiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää jauhot ja muut aineet joukkoon. Vaivaa taikinaa monitoimikoneella, kunnes se on pehmeää ja kimmoisaa.
- Muotoile taikinasta sämpylöitä ja anna niiden nousta liinan alla 40 minuuttia.
- Paista uunissa 175 asteessa noin 15–20 minuuttia.
- Täytä jäähtyneet sämpylät pulled pork:lla ja coleslaw-salaatilla.