Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Pulled pork

  • Porsaan niskaa 2.0 kg
  • Paprika, jauhettu 0.02 kg
  • Fariinisokeri 0.02 kg
  • Chilijauhe 0.01 kg
  • Juustokumina 0.01 kg
  • Sokeri, tumma 0.02 kg
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Suola 0.02 kg

Vinegretti

Coleslaw

Sämpylät

  • Hiiva 0.05 kg
  • Täysmaito 0.45 l
  • Vehnäjauho 1.0 kg
  • Sokeri 0.11 kg
  • Kananmuna 0.12 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l

Valmistus

  1. Pulled pork

    • Sekoita rub-mausteen ainekset ja hiero mauste huolellisesti porsaanlihaan. Valmista liha joko sous vide -menetelmällä + 90 C asteisessa uunissa 8–10 tuntia tai paista lihaa + 150 C asteisessa uunissa 4–5 tuntia.
  2. Vinegretti

    • Sekoita ainekset, kiehauta, jäähdytä ja laita jääkaappiin.
  3. Coleslaw

    • Sekoita kastikkeen ainekset ja sekoita se kasvissuikaleiden joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita salaatti jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
  4. Sämpylät

    • Sekoitahiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää jauhot ja muut aineet joukkoon. Vaivaa taikinaa monitoimikoneella, kunnes se on pehmeää ja kimmoisaa.
    • Muotoile taikinasta sämpylöitä ja anna niiden nousta liinan alla 40 minuuttia.
    • Paista uunissa 175 asteessa noin 15–20 minuuttia.
    • Täytä jäähtyneet sämpylät pulled pork:lla ja coleslaw-salaatilla.

Subscribe for our eNewsletter