Pohjalan Panzanella
Toscanalainen leipäsalaatti muuntuu hienosti pohjolan makuihin. Suolakurkku, mallasleipä, porkkana ja lehtikaali siirtävät tämän klassikkosalaatin uusille leveysasteille. Tomaattinen vadelmavinegretti viimeistelee upean makumaailman. Sopii vegaaneille.

Raaka-aineet
Pohjalan Panzanella
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€1.44
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Valmistusohje
Tomaatti
/g
408.0 g
0%
punasipuli
/g
111.0 g
0%
Suolakurkku
/g
200.0 g
0%
Porkkana
/g
300.0 g
0%
Saaristolaisleipä
/g
300.0 g
0%
Lehtikaali
/g
50.0 g
0%
Tilli
/g
40.0 g
0%
Hellmann's Vadelmavinegretti 1 L
/dl
1.0 dl
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Tomatino 3 kg
/g
100.0 g
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistusohje
-
Tomaatti 408.0 g
-
punasipuli 111.0 g
-
Suolakurkku 200.0 g
-
Porkkana 300.0 g
-
Saaristolaisleipä 300.0 g
-
Lehtikaali 50.0 g
-
Tilli 40.0 g
Valmistus
-
Valmistusohje
1. Sekoita leikatut kasvikset keskenään.2. Sekoita vinegretti ja tomatino keskenään.3. Kokoa salaatti kerroksittain ja kaada kastiketta kerrosten väliin.4. Koristele kastikeella ja tillillä