Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
  • Sipuli 222.0 g
  • Bataatti 316.0 g
  • Kaali, suikaloitu 400.0 g
  • Vesi 3.0 dl
  • Knorr Professional Intense Flavours Miso Umami 6 x 400 ml 20.0 ml
  • Vehnäjauho 200.0 g
  • Maizena maissitärkkelys 25.0 g
  • Leivinjauhe 17.0 g
  • Kananmuna 3.0 kpl
  • Sokeri, tumma 5.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 10.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 1.0 g
  • Suola 10.0 g
  • Knorr Kylmäliukoinen tärkkelys/suuruste 4kg x 1 2.0 g
  • Knorr Ketjap Manis Soijakastike 1 L 1.0 dl
  • Hellmann's Real Majoneesi 10 kg 10.0 g
  1. Työohje

    • Kuullota sipulit kypsiksi Aromiöljyssä.
    • Sekoita sipulit, ohueksi raastetut kaalit ja bataatti keskenään.
    • Sekoita taikina ainekset tasaiseksi massaksi ja lisää edellisen joukkoon.
    • Kuumenna pannu ja lisää Aromiöljyä. Nosta kauhalla taikinasta halutun kokoisia lettuja pannulle ja paista molemmin puolin. Loppukypsennä kuumassauunissa. Sekoita Ketjap Manis Soijan joukkoon koko ajan sekoittaen Knorr Kylmätärkkelystä.
    • Tarjoile pannukakut Ketjap Manis Soijan ja Hellmann’s majoneesin kera.