Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

Unused/Remaining Ingredients

  • Sipuli

Okonomyaki on japanilainen pannukakku, jonka täytteenä voi käyttää melkein mitä vain. Pannukakut paistetaan rapeiksi Flora Aromiöljyssä ja tarjoillaan soijan sekä Hellmann’s majoneesin kanssa.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Kuullota sipulit kypsiksi Aromiöljyssä.
    • Sekoita sipulit, ohueksi raastetut kaalit ja bataatti keskenään.
    • Sekoita taikina ainekset tasaiseksi massaksi ja lisää edellisen joukkoon.
    • Kuumenna pannu ja lisää Aromiöljyä. Nosta kauhalla taikinasta halutun kokoisia lettuja pannulle ja paista molemmin puolin. Loppukypsennä kuumassauunissa. Sekoita Ketjap Manis Soijan joukkoon koko ajan sekoittaen Knorr Kylmätärkkelystä.
    • Tarjoile pannukakut Ketjap Manis Soijan ja Hellmann’s majoneesin kera.
  2. Unused/Remaining Ingredients

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu