Maille Bistro Tartar
Tartar annoksia ja versioita on varmasti yhtämonta kuin on kokkeja. Paahdettua karamellisoitua sipulia kannattaa ehdottomasti kokeilla tässä klassikko annoksessa.

Raaka-aineet
Maille Bistro Tartar
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€32.45
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Tartar
Naudan sisäpaisti
/g
500.0 g
0%
Dijon sinappi, kokojyvä
/g
10.0 g
0%
Tabasco
/ml
10.0 ml
0%
Suola
/g
15.0 g
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/dg
0.5 dg
0%
Lisäksi
/
0.0
0%
Ruohosipuli
/g
50.0 g
0%
Kapris
/g
30.0 g
0%
Paahdettu sipulikreemi
Salottisipuli
/g
300.0 g
0%
Voi
/g
20.0 g
0%
Maille valkoviinietikka
/ml
10.0 ml
0%
Suola
/g
5.0 g
0%
Knorr Professional Fond Kana 1L
/ml
200.0 ml
0%
Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg
/g
150.0 g
0%

Sipuli- sinappi pikkeli
Sipuli, mieto
/g
120.0 g
0%
Sherryviinietikka
/ml
50.0 ml
0%
Sokeri
/g
40.0 g
0%
Dijon sinappi, kokojyvä
/g
10.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Tartar
-
Naudan sisäpaisti 500.0 g
-
Dijon sinappi, kokojyvä 10.0 g
-
Tabasco 10.0 ml
-
Suola 15.0 g
-
Mustapippuri myllystä jauhettu 0.5 dg
-
Lisäksi
-
Ruohosipuli 50.0 g
-
Kapris 30.0 g
Paahdettu sipulikreemi
-
Salottisipuli 300.0 g
-
Voi 20.0 g
-
Maille valkoviinietikka 10.0 ml
-
Suola 5.0 g
-
Knorr Professional Fond Kana 1L 200.0 ml
Sipuli- sinappi pikkeli
-
Sipuli, mieto 120.0 g
-
Sherryviinietikka 50.0 ml
-
Sokeri 40.0 g
-
Dijon sinappi, kokojyvä 10.0 g
Valmistus
-
Tartar
- Sekotia kulhossa kaikki aineet juuri ennen tarjoilua sekaisin.
- Aseta tarjolle lautaselle
- Lisää paahdettu sipulicreemi ja pikkelöity sipuli
- Koristele hienonnetulla ruohosipulilla ja friteeratuilla kapriksilla.
-
Paahdettu sipulikreemi
- Kuori ja leikkaa salottissipuli pieneksi kuutioksi.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja ruskista sipuli kuivalla pannulla keskilämmöllä kauniin ruskeaksi
- Lisää voi ja maille valkoviinietikka pannulle.
- Jatka paistamista hetki ja lisää kanafondi pannulle, keitä neste täysin nippuun.
- Soseuta sipulit bamixella tai blenderissä, paseeraa siivilän läpi ja jäähdytä
- Sekoita sipuliseos majoneesin kanssa tasaiseksi. Mausta suolalla
Vinkki: Mikäli creemi jää löysäksi niin pystyt helposti korjamaan rakennetta Knorr kylmäliukoisella tärkkelyksellä, lisää vähän kerrassaamn ja anna turvota hetki ja tarkista paksuus.
-
Sipuli- sinappi pikkeli
- Sekoita kuutioitu sipuli, viinietikka ja sokeri keskenään.
- Jätä kylmään tekeytymään vähintään tunniksi mutta mielellään yö yli
- Siivilöi sipulit liemestä ja ota liemi talteen (käytä liemi Nizan salaatin kastikkeessa)
- Sekoita sipulin joukkoon maille dijon ryyti.