Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Tartar

  • Naudan sisäpaisti 500.0 g
  • Dijon sinappi, kokojyvä 10.0 g
  • Tabasco 10.0 ml
  • Suola 15.0 g
  • Mustapippuri myllystä jauhettu 0.5 dg
  • Lisäksi
  • Ruohosipuli 50.0 g
  • Kapris 30.0 g

Paahdettu sipulikreemi

  • Salottisipuli 300.0 g
  • Voi 20.0 g
  • Maille valkoviinietikka 10.0 ml
  • Suola 5.0 g

Sipuli- sinappi pikkeli

  • Sipuli, mieto 120.0 g
  • Sherryviinietikka 50.0 ml
  • Sokeri 40.0 g
  • Dijon sinappi, kokojyvä 10.0 g
  1. Tartar

    • Sekotia kulhossa kaikki aineet juuri ennen tarjoilua sekaisin.
    • Aseta tarjolle lautaselle
    • Lisää paahdettu sipulicreemi ja pikkelöity sipuli
    • Koristele hienonnetulla ruohosipulilla ja friteeratuilla kapriksilla.
  2. Paahdettu sipulikreemi

    • Kuori ja leikkaa salottissipuli pieneksi kuutioksi.
    • Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja ruskista sipuli kuivalla pannulla keskilämmöllä kauniin ruskeaksi
    • Lisää voi ja maille valkoviinietikka pannulle.
    • Jatka paistamista hetki ja lisää kanafondi pannulle, keitä neste täysin nippuun.
    • Soseuta sipulit bamixella tai blenderissä, paseeraa siivilän läpi ja jäähdytä
    • Sekoita sipuliseos majoneesin kanssa tasaiseksi. Mausta suolalla


    Vinkki: Mikäli creemi jää löysäksi niin pystyt helposti korjamaan rakennetta Knorr kylmäliukoisella tärkkelyksellä, lisää vähän kerrassaamn ja anna turvota hetki ja tarkista paksuus.

  3. Sipuli- sinappi pikkeli

    • Sekoita kuutioitu sipuli, viinietikka ja sokeri keskenään.
    • Jätä kylmään tekeytymään vähintään tunniksi mutta mielellään yö yli
    • Siivilöi sipulit liemestä ja ota liemi talteen (käytä liemi Nizan salaatin kastikkeessa)
    • Sekoita sipulin joukkoon maille dijon ryyti.