Libanonilaiset lammas- tai broilerivartaat
Libanonilainen ruokakulttuuri on saanut vaikutteita iranilaisesta ja eurooppalaisesta keittiöstä sekä lähialueilta.

Raaka-aineet
Libanonilaiset lammas- tai broilerivartaat
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Raaka-aineen merkki
Työohje


Raaka-aineen nimi
Työohje
-
Jauheliha, lammas 1.0 kg
-
Kananmuna 0.06 kg
-
Linssi, punainen 0.1 kg
-
Auringonkukansiemen 0.07 kg
-
Vesi 0.3 l
-
Sipuli 0.11 kg
-
Kaneli, jauhettu 0.01 kg
-
Juustokumina 0.01 kg
-
Suola 0.01 kg
-
Mustapippuri, rouhittu
Valmistus
-
Työohje
Sekoita lampaan- tai broilerinjauheliha, kananmuna, keitetyt linssit, auringonkukansiemenet, vesi, sipuli, maustepyreet ja mausteet tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina pursotinpussiin ja pursota pitkiksi pötköiksi pellille.
Paista kiertoilmauunissa + 170 C asteessa kypsäksi noin 15 minuuttia. Ota pelti uunista, paloittele pötköt ja laita palat halutessasi varrastikkuihin.
Halutessasi voit vielä grillata tai paistaa vartaat ennen tarjoilua.