Lammasburgeri Bagdad ja Jajeekmajoneesia

Raaka-aineet
Lammasburgeri Bagdad ja Jajeekmajoneesia
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€4.07
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Lammasburgeripihvit:
Jauheliha, lammas
/kg
1.25 kg
0%
Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L
/l
0.25 l
0%
Kananmuna
/g
60.0 g
0%
Mustapippuri, rouhittu
/g
2.0 g
0%
Suola
/g
18.0 g
0%
Minttu, kuivattu
/g
2.0 g
0%
Jajeekmajoneesi:
Kurkku
/kg
0.35 kg
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/kg
0.2 kg
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
15.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Sitruunamehu
/g
10.0 g
0%
Annoksen viimeistely:
Hampurilaissämpylä
/kpl
10.0 kpl
0%
Jääsalaatti
/kg
0.1 kg
0%
Lehtipersilja
/g
20.0 g
0%
punasipuli
/g
100.0 g
0%
Minttu, tuore
/g
20.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Lammasburgeripihvit:
-
Jauheliha, lammas 1.25 kg
-
Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.25 l
-
Kananmuna 60.0 g
-
Mustapippuri, rouhittu 2.0 g
-
Suola 18.0 g
-
Minttu, kuivattu 2.0 g
Jajeekmajoneesi:
-
Kurkku 0.35 kg
-
Suola
-
Sitruunamehu 10.0 g
Annoksen viimeistely:
-
Hampurilaissämpylä 10.0 kpl
-
Jääsalaatti 0.1 kg
-
Lehtipersilja 20.0 g
-
punasipuli 100.0 g
-
Minttu, tuore 20.0 g
Valmistus
-
Lammasburgeripihvit:
Sekoita ainekset keskenään kulhossa tasaiseksi massaksi. Tee massasta 200 grammaisia pihvejä pellille ja laita tunniksi tai yön yli kylmään. Öljyä pihvien pinnat ja grillaa nopeasti molemmin puolin. Kypsytä pihvit pellillä kelmulla peitettynä 65 asteisessa höyryuunissa, kunnes sisälämpö on 58 astetta. -
Jajeekmajoneesi:
Raasta kurkkua ja suolaa kevyesti. Laita lävikköön valumaan tunniksi tai yön yli. Purista kurkkuraaste kuivaksi ja sekoita Hellmann´s majoneesin, valkosipuli puréen sekä sitruunamehun kanssa. Mausta pippurilla. Säilytä kylmässä. -
Annoksen viimeistely:
Lämmitä hampurilaissämpylät. Täytä hampurilaiset ja tarjoile.