Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Kananmuna 0.25 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.03 l
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.02 kg
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 0.05 kg
  • Chilitahna, punainen 0.08 kg
  • Sipuli 0.2 kg
  • Vesi 2.5 l
  • Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.05 l
  • Nuudeli, kypsä 0.8 kg
  • Siitakesieni 0.25 kg
  • Herkkusieni, tuore 0.25 kg
  • Kimchi-kaalisalaatti 0.3 kg
  • Pavunitu, tuore 0.15 kg
  • Kiinankaali 0.25 kg
  • Sipuli, mieto 0.05 kg
  • Sipuli, paahdettu 0.03 kg
  • Korianteri 0.02 kg
  • Seesaminsiemen 0.03 kg
  1. Työohje

    • Kiehauta vesi kananmunia varten. Kun vesi kiehuu, laita munat veteen ja anna niiden kiehua täsmälleen 6 minuuttia ja 20 sekuntia. Nosta munat sen jälkeen heti pois vedestä ja jäähdytä nopeasti huuhtelemalla.
    • Kuullota valkosipuli- ja inkiväärimaustepyreetä, chilitahnaa sekä sipulia Aromiöljyssä noin 2 minuuttia.
    • Kaada sen jälkeen joukkoon vesi ja Knorr Kanafondi ja kiehauta.
    • Kuori kananmunat ja halkaise ne terävällä veitsellä.
    • Asettele nuudelit, sienet, kimchi, pavunidut, kiinankaali, salaattisipuli ja munanpuolikkaat tarjoilukulhoihin.
    • Kaada kuuma liemi päälle.
    • Ripottele pinnalle paahdettua sipulia, korianteria ja seesaminsiemeniä