1. Kimchi:

    • Pese ja leikkaa kaali isoiksi paloiksi
    • Sekoita liemiainekset kattilassa ja keitä 10minuttia
    • Lisää kaalit ja keitä viisi minuuttia
    • Laita salaatti ilmatiiviiseen rasiaan ja jäähdytä
    • Anna maustua kylmässä yön yli
  2. Majoneesi:

    • Sekoita ainekset keskenään
    • Laita majoneesi pursotinpussiin
    • Anna maustua kylmässä hetki
  3. Hampurilainen:

    • Tee jauhelihasta 10 hampurilaispihviä
    • Mausta ne suolalla ja pippurilla
    • Paista nopeasti aromiöljyssä
    • Kypsennä pihvit haluttuun kypsyysasteeseen uunissa
    • Puolita hampurilaissämpylät
    • Laita pohjalle majoneesia ja pinaattia
    • Nosta päälle pihvi, valutettu kimchi ja leikattua kevätsipulia
    • Valele hattu majoneesilla ja laita päälle

+