Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kimchi:

  • Kiinankaali 0.38 kg
  • Sokeri, tumma 0.08 kg
  • Riisiviinietikka 0.15 l
  • tai
  • valkoviinietikka 0.15 l
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 25.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 25.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 10.0 g
  • Tomaattipyre 0.1 kg
  • Kalakastike (fish sauce) 0.1 dl
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.1 dl
  • Suola 5.0 g

Majoneesi:

  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 0.38 kg
  • Seesaminsiemen 60.0 g
  • Seesamöljy 0.3 dl
  • Sitruunamehu 0.3 dl

Hampurilainen:

  • Hampurilaissämpylä 10.0 kpl
  • Jauheliha, nauta 1.9 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Suola ja mustapippuri
  • Minipinaatti 0.2 kg
  • Kevätsipuli
  1. Kimchi:

    • Pese ja leikkaa kaali isoiksi paloiksi
    • Sekoita liemiainekset kattilassa ja keitä 10minuttia
    • Lisää kaalit ja keitä viisi minuuttia
    • Laita salaatti ilmatiiviiseen rasiaan ja jäähdytä
    • Anna maustua kylmässä yön yli
  2. Majoneesi:

    • Sekoita ainekset keskenään
    • Laita majoneesi pursotinpussiin
    • Anna maustua kylmässä hetki
  3. Hampurilainen:

    • Tee jauhelihasta 10 hampurilaispihviä
    • Mausta ne suolalla ja pippurilla
    • Paista nopeasti aromiöljyssä
    • Kypsennä pihvit haluttuun kypsyysasteeseen uunissa
    • Puolita hampurilaissämpylät
    • Laita pohjalle majoneesia ja pinaattia
    • Nosta päälle pihvi, valutettu kimchi ja leikattua kevätsipulia
    • Valele hattu majoneesilla ja laita päälle