Heart Attack Crispy NoChicken Burger

Raaka-aineet
Heart Attack Crispy NoChicken Burger
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€0.0
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Valmistus
The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger 90 g / 1,8 kg
/kpl
10.0 kpl
0%

Points
Selleri: kyllä
Sinappi: kyllä
Donitsi, kuorruttamaton
/kpl
20.0 kpl
0%
Hellmann´s Ketsuppi 5 kg
/ml
200.0 ml
0%

Ruokosokeri
/g
30.0 g
0%
Maille Sherryviinietikka 500 ml
/ml
30.0 ml
0%

Chili, tuore
/kpl
2.0 kpl
0%
Valkosipuli
/kpl
4.0 kpl
0%
Hellmann's Vegaanimajoneesi 2,5 kg
/g
200.0 g
0%

Savuaromi, nestemäinen
/g
10.0 g
0%
Pihvitomaatti
/kg
0.0 kg
0%
punasipuli
/kpl
2.0 kpl
0%
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/n/a
0.0 n/a
0%
Sokeri
/kg
0.0 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistus
-
Donitsi, kuorruttamaton 20.0 kpl
-
Ruokosokeri 30.0 g
-
Chili, tuore 2.0 kpl
-
Valkosipuli 4.0 kpl
-
Savuaromi, nestemäinen 10.0 g
-
Pihvitomaatti
-
punasipuli 2.0 kpl
-
Suola
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
-
Sokeri
Valmistus
-
Valmistus
Kuumenna ketsuppi hiljalleen kiehuvaksi, lisää mukaan hienonnetut valkosipulit, chilit, etikka, ruskea sokeri ja suola. Keitä kasaan 15%. Mausta majoneesi suolalla, pippurilla ja savuaromilla.Paista NoChicken Burgerit öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.Litistä donitseja hieman kasaan. Levitä majoneesi halkaistun donitsin pohjan päälle, kasaa päälle kaksi tomaattiviipaletta ja muutama punasipulirengas. Sivele burgerin päälle reilusti ketsuppia ja aseta se punasipulien päälle. Lisää vielä toinen kerros tomaattia, punasipulia ja reilu majoneesi. Aseta toinen donitsin puolikas kanneksi ja glaseeraa se vielä ketsupilla.