Raaka-aineet

+

Valmistusohje

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Paista perunat uunissa 180 asteessa, kunnes ne ovat pehmeitä.
    • Kaavi perunoiden sisukset ja anna niiden jäähtyä hieman
    • Sekoita perunoiden sisukset, jauhot, munat, suola ja pippuri yhtenäiseksi massaksi.
    • Pyöritä massa makkaraksi ja leikkaa suun kokoisiksi paloiksi. Ripottele päälle hieman jauhoja.
    • Kuori valkoiset parsat, grillaa ne ja leikkaa ne suun kokoisiksi paloiksi.
    • Keitä gnoccheja runsaassa suolatussa vedessä enintään 2 minuuttia.
    • Sulata voi kuumalla pannulla, lisää parsa ja viini sekä liemet. Lisää seuraavaksi gnocchit ja sekoita, kunnes kaikki on kuorruttunut.
    • Tarjoile tuoreen salvian, parmesaanin ja vastajauhetun pippurin kera.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu