Chermoula-juurespata
Chermoula on pohjoisafrikkalainen marinadi- ja maustekastike. Sitä käytetään perinteisesti kalojen ja äyriäisten kanssa, mutta chermoulan raikas makumaailma sopii hienosti myös kasvisruokien kanssa. Sopii vegaaneille.

Raaka-aineet
Chermoula-juurespata
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€3.72
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Paahdetut juurekset:
Suola
/g
10.0 g
0%
punasipuli
/g
200.0 g
0%
Porkkana
/g
400.0 g
0%
Palsternakka
/g
200.0 g
0%
Lanttu
/g
200.0 g
0%
Selleri
/g
200.0 g
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.5 dl
0%
Tomaattikastike:
Knorr Tomatino 3 kg
/g
600.0 g
0%

Vesi
/l
1.0 l
0%
Hunaja
/g
80.0 g
0%
Knorr Kasvisfondi tiiviste 1 L / 50 L
/dl
0.6 dl
0%

Knorr Inkivääri Puré Professional 750g
/g
40.0 g
0%

Kanelitanko
/kpl
1.0 kpl
0%
Juustokumina
/g
3.0 g
0%
Kurkuma
/g
1.0 g
0%
Neilikka, kokonainen
/g
1.0 g
0%
Voipapu, säilyke
/g
600.0 g
0%
Lehtikaali
/g
100.0 g
0%
Chermoula:
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/dl
2.5 dl
0%

Lehtipersilja
/g
35.0 g
0%
Korianteri
/g
15.0 g
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
5.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
5.0 g
0%

Korianteri, jauhettu
/g
1.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Paahdetut juurekset:
-
Suola 10.0 g
-
punasipuli 200.0 g
-
Porkkana 400.0 g
-
Palsternakka 200.0 g
-
Lanttu 200.0 g
-
Selleri 200.0 g
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
Tomaattikastike:
-
Vesi 1.0 l
-
Hunaja 80.0 g
-
Kanelitanko 1.0 kpl
-
Juustokumina 3.0 g
-
Kurkuma 1.0 g
-
Neilikka, kokonainen 1.0 g
-
Voipapu, säilyke 600.0 g
-
Lehtikaali 100.0 g
Chermoula:
-
Lehtipersilja 35.0 g
-
Korianteri 15.0 g
-
Korianteri, jauhettu 1.0 g
Valmistus
-
Paahdetut juurekset:
- Pyörittele pilkotutkasvikset Aromiöljyssä ja mausta suolalla
- Paahda juureksia 200 c 15 minuutin ajan
-
Tomaattikastike:
- Laita kastikainekset kattilaan ja kiehauta
- Lisää paahdetut kasvikset ja hauduta 10 minuuttia
- Lisää pavut ja pilkottu lehtikaali
-
Chermoula:
- Laita kaikki ainekset blenderiin ja aja tasaiseksi
- Tarjoile juurespadan kanssa