Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Paahdetut juurekset:

  • Suola 10.0 g
  • punasipuli 200.0 g
  • Porkkana 400.0 g
  • Palsternakka 200.0 g
  • Lanttu 200.0 g
  • Selleri 200.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl

Tomaattikastike:

  • Knorr Tomatino 3kg 600.0 g
  • Vesi 1.0 l
  • Hunaja 80.0 g
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.6 dl
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 40.0 g
  • Kanelitanko 1.0 kpl
  • Juustokumina 3.0 g
  • Kurkuma 1.0 g
  • Neilikka, kokonainen 1.0 g
  • Voipapu, säilyke 600.0 g
  • Lehtikaali 100.0 g

Chermoula:

  • Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L 2.5 dl
  • Lehtipersilja 35.0 g
  • Korianteri 15.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 5.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 5.0 g
  • Korianteri, jauhettu 1.0 g
  1. Paahdetut juurekset:

    • Pyörittele pilkotutkasvikset Aromiöljyssä ja mausta suolalla
    • Paahda juureksia 200 c 15 minuutin ajan
  2. Tomaattikastike:

    • Laita kastikainekset kattilaan ja kiehauta
    • Lisää paahdetut kasvikset ja hauduta 10 minuuttia
    • Lisää pavut ja pilkottu lehtikaali
  3. Chermoula:

    • Laita kaikki ainekset blenderiin ja aja tasaiseksi
    • Tarjoile juurespadan kanssa