Menu

Raaka-aineet

+

Paahdetut juurekset:

  • Suola 10.0 g
  • punasipuli 200.0 g
  • Porkkana 400.0 g
  • Palsternakka 200.0 g
  • Lanttu 200.0 g
  • Selleri 200.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl

Tomaattikastike:

Chermoula:


Chermoula on pohjoisafrikkalainen marinadi- ja maustekastike. Sitä käytetään perinteisesti kalojen ja äyriäisten kanssa, mutta chermoulan raikas makumaailma sopii hienosti myös kasvisruokien kanssa. Sopii vegaaneille.

...

Valmistus

  1. Paahdetut juurekset:

    • Pyörittele pilkotutkasvikset Aromiöljyssä ja mausta suolalla
    • Paahda juureksia 200 c 15 minuutin ajan
  2. Tomaattikastike:

    • Laita kastikainekset kattilaan ja kiehauta
    • Lisää paahdetut kasvikset ja hauduta 10 minuuttia
    • Lisää pavut ja pilkottu lehtikaali
  3. Chermoula:

    • Laita kaikki ainekset blenderiin ja aja tasaiseksi
    • Tarjoile juurespadan kanssa
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu