Butter chicken
Butter chicken tunnetaan Intiassa nimellä Murgh Makhani. Ruoan mausteinen makumaailma sopii mainiosti myös meidän viileään ilmanalaan. Tästä syystä butter chicken on noussut monien lounaspaikkojen suosikkiruoaksi.

Raaka-aineet
Butter chicken
−
+
€1.22
Valmistus
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.0 l
0%
Broilerin luuton paistileike
/kg
1.5 kg
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Keltasipuli
/kg
0.35 kg
0%
Chilijauhe
/g
2.0 g
0%
Kurkuma
/g
3.0 g
0%
Kokonainen vihreä kardemumma
/g
5.0 g
0%
Juustokumina
/g
10.0 g
0%
Garam masala
/g
40.0 g
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
40.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Inkivääri Puré Professional 750g
/g
50.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
0.75 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L
/l
0.3 l
0%
Jogurtti, maustamaton, laktoositon
/l
0.21 l
0%
Manteleita, Rusinoita Ja Tuoretta Korianteria
/
0.0
0%
/
Valmistus
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
-
Broilerin luuton paistileike 1.5 kg
-
Suola ja mustapippuri
-
Keltasipuli 0.35 kg
-
Chilijauhe 2.0 g
-
Kurkuma 3.0 g
-
Kokonainen vihreä kardemumma 5.0 g
-
Juustokumina 10.0 g
-
Garam masala 40.0 g
-
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.3 l
-
Jogurtti, maustamaton, laktoositon 0.21 l
-
Manteleita, Rusinoita Ja Tuoretta Korianteria
Valmistus
-
Valmistus
- Mausta kananpalat suolalla ja ruskista Aromiöljyssä.
- Paista sipuleita kattilassa, kunnes ovat pehmenneet.
- Lisää kuivamausteet jakuullota minuutin ajan.
- Lisää maustepyreet ja Tomatino sekä ruskistetut kananpalat.
- Hauduta 20 minuuttia.
- Lisää ruokakerma ja jogurtti.
- Mausta suolalla.
- Koristele ruoka manteleilla, rusinoilla ja tuoreella korianterilla.
- Tarjoa riisin ja naanleivän kanssa.