Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus


Butter chicken tunnetaan Intiassa nimellä Murgh Makhani. Ruoan mausteinen makumaailma sopii mainiosti myös meidän viileään ilmanalaan. Tästä syystä butter chicken on noussut monien lounaspaikkojen suosikkiruoaksi.

...

Valmistus

  1. Valmistus

    • Mausta kananpalat suolalla ja ruskista Aromiöljyssä.
    • Paista sipuleita kattilassa, kunnes ovat pehmenneet.
    • Lisää kuivamausteet jakuullota minuutin ajan.
    • Lisää maustepyreet ja Tomatino sekä ruskistetut kananpalat.
    • Hauduta 20 minuuttia.
    • Lisää ruokakerma ja jogurtti.
    • Mausta suolalla.
    • Koristele ruoka manteleilla, rusinoilla ja tuoreella korianterilla.
    • Tarjoa riisin ja naanleivän kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu