Raaka-aineet
Valmistus
-
Broilerin luuton paistileike 1.5 kg
-
Suola ja mustapippuri
-
Keltasipuli 0.35 kg
-
Chilijauhe 2.0 g
-
Kurkuma 3.0 g
-
Kokonainen vihreä kardemumma 5.0 g
-
Juustokumina 10.0 g
-
Garam masala 40.0 g
-
Jogurtti, maustamaton, laktoositon 0.21 l
-
Manteleita, rusinoita ja tuoretta korianteria
Valmistus
-
Valmistus
- Mausta kananpalat suolalla ja ruskista Aromiöljyssä.
- Paista sipuleita kattilassa, kunnes ovat pehmenneet.
- Lisää kuivamausteet jakuullota minuutin ajan.
- Lisää maustepyreet ja Tomatino sekä ruskistetut kananpalat.
- Hauduta 20 minuuttia.
- Lisää ruokakerma ja jogurtti.
- Mausta suolalla.
- Koristele ruoka manteleilla, rusinoilla ja tuoreella korianterilla.
- Tarjoa riisin ja naanleivän kanssa.