Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Betteraves au vin

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
  • Punajuuri, kuutio 1.5 kg
  • Pikkusipuli, pakaste 0.2 kg
  • Herkkusieni, tuore 0.2 kg
  • Vesi 1.3 l
  • Punaviini 0.2 l
  • Punajuurimehu 0.1 l
  • Knorr Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 L 0.1 kg
  • KNORR Kasvisliemi 1,5kg/100L 15.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 30.0 g
  • Knorr Välimeren yrtit Puré Professional 750g 30.0 g
  • Sokeri 10.0 g
  • Laakerinlehti 1.0 kpl
  • Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 2 kg x 4 10.0 g
  1. Betteraves au vin

    • Pyöritä punajuuret Aromiöljyssä ja laita uunipellille
    • Kypsennä 160 c uunissa noin 45 min
    • Ruskista sipuleitä javiipaloitujasieniä Aromiöljyssä kattilassa noin 10 minuutin ajan
    • Lisää vesi, punaviini ja punajuuren mehu
    • Keitä 10 minuuttia
    • Lisää loput kastikeainekset ja kiehauta
    • Lisää kypsennetyt punajuuret ja hauduta pataa vielä 20 minuuttia