Raaka-aineet
Betteraves au vin
-
Punajuuri, kuutio 1.5 kg
-
Pikkusipuli, pakaste 0.2 kg
-
Herkkusieni, tuore 0.2 kg
-
Vesi 1.3 l
-
Punaviini 0.2 l
-
Punajuurimehu 0.1 l
-
Sokeri 10.0 g
-
Laakerinlehti 1.0 kpl
Valmistus
-
Betteraves au vin
- Pyöritä punajuuret Aromiöljyssä ja laita uunipellille
- Kypsennä 160 c uunissa noin 45 min
- Ruskista sipuleitä javiipaloitujasieniä Aromiöljyssä kattilassa noin 10 minuutin ajan
- Lisää vesi, punaviini ja punajuuren mehu
- Keitä 10 minuuttia
- Lisää loput kastikeainekset ja kiehauta
- Lisää kypsennetyt punajuuret ja hauduta pataa vielä 20 minuuttia