Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Porkkana 1.0 kg
  • BBQ-kastike 50.0 ml
  • Couscous-suurimo 400.0 g
  • Maissi 800.0 g
  • Jääsalaatti 300.0 g
  • Keltasipuli 100.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 5.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke 6 x 400 ml 25.0 ml
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 20.0 g
  • Suola 5.0 g
  • Kermaviili 556.0 g
  • Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L 100.0 ml
  • Rapsiöljy 300.0 g
  • Persilja 50.0 g
  1. Työohje

    • Kuori porkkanat ja paahda ne kokonaisina suolassa ja pienessä öljymäärässä 200 asteisessa uunissa, kunnes ne ovat pehmeitä. Mausta kypsät porkkanat BBQ-maustekastikkeella. Keitä couscous pakkauksen ohjeiden mukaan. Hienonna sipuli ja jäävuorisalaatti.
    • Hienonna persilja ja sekoita muihin aineksiin. Sekoita kastike kasviksiin.
    • Sekoita kermaviili ja mausteet kastikkeeksi ja tarjoa salaatin kanssa.