BBQ-porkkanasalaatti
Ruokaisa, erittäin maukas salaatti. Hiven tulisuutta ja savuisuutta pyöristetään makealla maissilla.

Raaka-aineet
BBQ-porkkanasalaatti
−
+
€90.26
Työohje
Porkkana
/kg
1.0 kg
0%
BBQ-kastike
/ml
50.0 ml
0%
Couscous-suurimo
/g
400.0 g
0%
Maissi
/g
800.0 g
0%
Jääsalaatti
/g
300.0 g
0%
Keltasipuli
/g
100.0 g
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
5.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Savu nestemäinen
/ml
1.0 ml
0%
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Suola
/g
5.0 g
0%
Kermaviili
/g
556.0 g
0%
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/ml
100.0 ml
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Rapsiöljy
/g
300.0 g
0%
Persilja
/g
50.0 g
0%
/
Työohje
-
Porkkana 1.0 kg
-
BBQ-kastike 50.0 ml
-
Couscous-suurimo 400.0 g
-
Maissi 800.0 g
-
Jääsalaatti 300.0 g
-
Keltasipuli 100.0 g
-
Savu nestemäinen 1.0 ml
-
Suola 5.0 g
-
Kermaviili 556.0 g
-
Rapsiöljy 300.0 g
-
Persilja 50.0 g
Valmistus
-
Työohje
- Kuori porkkanat ja paahda ne kokonaisina suolassa ja pienessä öljymäärässä 200 asteisessa uunissa, kunnes ne ovat pehmeitä. Mausta kypsät porkkanat BBQ-maustekastikkeella. Keitä couscous pakkauksen ohjeiden mukaan. Hienonna sipuli ja jäävuorisalaatti.
- Hienonna persilja ja sekoita muihin aineksiin. Sekoita kastike kasviksiin.
- Sekoita kermaviili ja mausteet kastikkeeksi ja tarjoa salaatin kanssa.