Adjika - georgialainen maustekastike
Tämä mahtavan makuinen georgialainen maustekastike on hyvin suosittu ympäri venäjää. Se sopii mainiosti niin zakuskapöytää, kuin grillatulle lihalle.

Raaka-aineet
Adjika - georgialainen maustekastike
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€3.23
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Adjika
Paprika, punainen
/kg
0.5 kg
0%
Keltasipuli
/kg
0.2 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/g
100.0 g
0%

Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
10.0 g
0%

Knorr Paprika Puré Professional 750g
/g
50.0 g
0%

Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
50.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Lehtipersilja
/g
20.0 g
0%
Sokeri
/g
5.0 g
0%
Suola
/g
5.0 g
0%
Väkiviinaetikka
/dl
0.2 dl
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Adjika
-
Paprika, punainen 0.5 kg
-
Keltasipuli 0.2 kg
-
Lehtipersilja 20.0 g
-
Sokeri 5.0 g
-
Suola 5.0 g
-
Väkiviinaetikka 0.2 dl
Valmistus
-
Adjika
- Puolita ja poista siemenet paprikoista
- Laita sipulit uunipellille ja puolitetut paprikat päälle
- Paahda 180 asteessa 20 minuuttia
- Laita paprikat ja sipulit folion alle 10 minuutiksi
- Kuori ja pilko paprikat sekä ota sipulit talteen
- Laita kaikki ainekset kattilaan ja hauduta 10 minuuttia
- Aja sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta