Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Adjika

  • Paprika, punainen 0.5 kg
  • Keltasipuli 0.2 kg
  • Knorr Tomatino 3kg 100.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 10.0 g
  • Knorr Paprika Puré Professional 750g 50.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 50.0 g
  • Lehtipersilja 20.0 g
  • Sokeri 5.0 g
  • Suola 5.0 g
  • Väkiviinaetikka 0.2 dl
  1. Adjika

    • Puolita ja poista siemenet paprikoista
    • Laita sipulit uunipellille ja puolitetut paprikat päälle
    • Paahda 180 asteessa 20 minuuttia
    • Laita paprikat ja sipulit folion alle 10 minuutiksi
    • Kuori ja pilko paprikat sekä ota sipulit talteen
    • Laita kaikki ainekset kattilaan ja hauduta 10 minuuttia
    • Aja sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta