Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Vanukas

  • Kevytmaito, vähälaktoosinen 1.0 l
  • Rama Professional Kuohu 31% 1 L 1.0 l
  • Carte d'Or Panna Cotta 0,52kg/4L 0.26 kg

Mousse

  • Kevytmaito, vähälaktoosinen 0.5 l
  • Carte d'Or Vadelmamousse 1,72kg/14L 0.18 kg
  • Puolukka, pakaste, kotimainen 0.17 kg
  1. Vanukas

    • Kiehauta maito ja sekoita PannaCotta -aines joukkoon. Sekoita KNORR Kuohu 31% joukkoon ja annostele tarjoilukulhoihin. Anna hyytyä kylmässä muutama tunti tai seuraavaan päivään.
  2. Mousse

    • Yhdistä maito, mousse ja sulaneet puolukat. Vaahdota kuohkeaksi. Pursota hyytyneen vanukkaan päälle.