Menu

Raaka-aineet

+

Panna cotta

  • Täysmaito 500.0 ml
  • Kuohukerma 500.0 ml
  • Sitruuna verbena 200.0 g
  • Sitruuna 2.0 kpl

Kuivattu mango sponge cake

Mangomousse

Mango pallot

  • Mango

...

Valmistus

  1. Panna cotta

    Liota sitruuna verbena ja sitruunakuoret maidossa yön yli. Siivilöi. Sekoita jälkiruoka-aines kiehuvaan maitoon ja sekoita n. 30 sekuntia kunnes se on täysin liuennut. Lisää kerma ja sekoita uudestaan. Annostele tarjoilukulhoihin ja anna hyytyä 6 tuntia kylmässä ennen tarjoilua.
  2. Kuivattu mango sponge cake

    Aja kaikki ainekset sileäksi. Valuta sifonipulloon. Panosta 3 patruunaa. Täytä pahvimuki 2/3 osaa. Mikrota täydellä teholla minuutti. Toista kunnes pullo loppuu. Revi kakuista paloja. Laita pellille ja kuivaa 65 astetta yön yli.
  3. Mangomousse

    Kaada kylmä maito kulhoon ja lisää jauhe. Vatkaa pienimmällä nopeudella noin 2 min., kunnes jauhe on sekoittunut tasaisesti nesteeseen. Vatkaa voimakkaasti noin 5 min., kunnes mousse on kuohkeaa. Anna moussen levätä tunnin verran ja vatkaa auki. Laita mousse pursotin pussiin.
  4. Mango pallot

    Kuori kypsä mango. Leikkaa palloraudalla mangosta palloja. Mausta vaniljaöljyllä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu