Raaka-aineet

+

Posset

  • Kuohukerma 900.0 ml
  • Sokeri 260.0 g
  • Sitruunamehu 170.0 ml

Valkosuklaamousse

Oliivikarkki

Lakritsi marenki

  • Kananmunan valkuainen 50.0 g
  • Tomusokeri 50.0 g
  • Raakalakritsijauhe 5.0 g

Seljankukka marenki

Valmistus

  1. Posset

    Purista sitruunamehu. Lämmitä kerma ja sokeri kiehumispisteeseen ja lisää sitruuna. Annostele kylmään hyytymään.

  2. Valkosuklaamousse

    Sekoita jälkiruoka-aines kylmään maitoon. Sekoita aluksi sähkövatkaimella 2 minuuttia matalalla teholla ja sen jälkeen 3 minuuttia täydellä teholla. Anna tekeytyä tunnin verran ja vatkaa auki. Laita pursotinpussiin.

  3. Oliivikarkki

    Siivilöi oliivit ja taputtele kuivaksi. Laita pellille ja kuivaa 200 astetta 20 minuuttia. Sekoita sokeri ja maissitärkkelys kutterissa. Aja oliivit joukkoon karkeaksi. Laita pellille ja paista 160 astetta 20 minuuttia.

  4. Lakritsi marenki

    Vatkaa valkuainen ja puolet sokerista vaahdoksi. Lisää lakritsi ja sekoita. Lisää loput sokerista ja sekoita kunnes kiiltävä. Pursota pellille. Kuivaa uunissa 64 astetta yön yli.

  5. Seljankukka marenki

    Sekoita valkuainen, mehu ja etikka. Vatkaa valkuainen ja puolet sokerista vaahdoksi. Lisää loput sokerista ja sekoita kunnes kiiltävä. Pursota pellille. Kuivaa uunissa 64 astetta yön yli.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu