Sitruuna posset, valkosuklaamousse, oliivikarkki, lakritsi- ja seljankukkamarenki

Raaka-aineet
Sitruuna posset, valkosuklaamousse, oliivikarkki, lakritsi- ja seljankukkamarenki
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Raaka-aineen merkki
Posset
Valkosuklaamousse

Oliivikarkki

Lakritsi marenki
Seljankukka marenki

Raaka-aineen nimi
Posset
-
Kuohukerma 900.0 ml
-
Sokeri 260.0 g
-
Sitruunamehu 170.0 ml
Valkosuklaamousse
-
Täysmaito 150.0 ml
Oliivikarkki
-
Oliivi, musta, kivetön 30.0 g
-
Muscovadosokeri 10.0 g
Lakritsi marenki
-
Kananmunan valkuainen 50.0 g
-
Tomusokeri 50.0 g
-
Raakalakritsijauhe 5.0 g
Seljankukka marenki
-
Kananmunan valkuainen 40.0 g
-
Seljankukkamehu 5.0 ml
-
Tomusokeri 50.0 g
Valmistus
-
Posset
Purista sitruunamehu. Lämmitä kerma ja sokeri kiehumispisteeseen ja lisää sitruuna. Annostele kylmään hyytymään.
-
Valkosuklaamousse
Sekoita jälkiruoka-aines kylmään maitoon. Sekoita aluksi sähkövatkaimella 2 minuuttia matalalla teholla ja sen jälkeen 3 minuuttia täydellä teholla. Anna tekeytyä tunnin verran ja vatkaa auki. Laita pursotinpussiin.
-
Oliivikarkki
Siivilöi oliivit ja taputtele kuivaksi. Laita pellille ja kuivaa 200 astetta 20 minuuttia. Sekoita sokeri ja maissitärkkelys kutterissa. Aja oliivit joukkoon karkeaksi. Laita pellille ja paista 160 astetta 20 minuuttia.
-
Lakritsi marenki
Vatkaa valkuainen ja puolet sokerista vaahdoksi. Lisää lakritsi ja sekoita. Lisää loput sokerista ja sekoita kunnes kiiltävä. Pursota pellille. Kuivaa uunissa 64 astetta yön yli.
-
Seljankukka marenki
Sekoita valkuainen, mehu ja etikka. Vatkaa valkuainen ja puolet sokerista vaahdoksi. Lisää loput sokerista ja sekoita kunnes kiiltävä. Pursota pellille. Kuivaa uunissa 64 astetta yön yli.