Ricottakakku punasalaatin kera
Juustokakku, joka on saanut säväyksen happamuudesta ja vaniljasta. Tällä kertaa tehty italialaisesta tuorejuustosta. Hedelmien sijaan koristelemme kakun glaseeratulla punasalaatilla, mikä tasapainottaa täydellisesti makeaa ja raikasta kakkua kitkeryydellä ja happamuudella.

Raaka-aineet
Ricottakakku punasalaatin kera
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€28.08
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Pohja
Digestive-keksi
/g
350.0 g
0%
Suolainen voi
/g
75.0 g
0%
Merisuola, karkea
/g
3.0 g
0%
Ruokosokeri
/g
50.0 g
0%
Ricottatahna
Carte d'Or Crème Brûlée 1,08 kg / 9 L
/g
500.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Laktoosi: ei
Täysmaito
/l
0.5 l
0%
Knorr Kuohu 31% 10L
/ml
1.0 ml
0%
Ricottajuusto
/g
500.0 g
0%
Sitruuna
/kpl
1.0 kpl
0%
Salaatti
Punasalaatti
/kpl
3.0 kpl
0%
Siirappi
/ml
100.0 ml
0%
Punainen grenadiini
/ml
100.0 ml
0%
Ruokosokeri
/g
100.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Pohja
-
Digestive-keksi 350.0 g
-
Suolainen voi 75.0 g
-
Merisuola, karkea 3.0 g
-
Ruokosokeri 50.0 g
Ricottatahna
-
Täysmaito 0.5 l
-
Knorr Kuohu 31% 10L 1.0 ml
-
Ricottajuusto 500.0 g
-
Sitruuna 1.0 kpl
Salaatti
-
Punasalaatti 3.0 kpl
-
Siirappi 100.0 ml
-
Punainen grenadiini 100.0 ml
-
Ruokosokeri 100.0 g
Valmistus
-
Pohja
- Sekoita kaikki ainesosat tasaiseksi ja hienoksi crumbleksi. Jaa kolmeen vuokaan ja tasoita. Laita jääkaappiin kylmenemään.
-
Ricottatahna
- Keitä maito ja puolet kermasta. Lisää Carte d'Or Creme Brûlée samalla vatkaten. Vatkaa kunnes seos kiehuu ja nosta sitten levyltä.
- Lisää loput kermat samalla sekoittaen. Vatkaa lopuksi joukkoon ricottajuusto ja sitruunan kuori ja mehu. Vatkaa sileäksi. Jaa seos vuokiin keksipohjien päälle. Pidä kylmässä vähintään 3 tuntia – mieluiten yön yli.
-
Salaatti
- Leikkaa salaatti ohuiksi suikaleiksi.
- Kaada siirappi, sokeri ja grenadiini kattilaan ja kiehauta. Lisää salaatti ja glaseeraa kunnes liemi on tiivistynyt siirapiksi.
- Anna salaatin jäähtyä ja koristele kakut salaatilla ja siirapilla.