Menu

Raaka-aineet

+

Pohja

  • Digestive-keksi 350.0 g
  • Suolainen voi 75.0 g
  • Merisuola, karkea 3.0 g
  • Ruokosokeri 50.0 g

Ricottatahna

Salaatti

  • Punasalaatti 3.0 kpl
  • Siirappi 100.0 ml
  • Punainen grenadiini 100.0 ml
  • Ruokosokeri 100.0 g

Valmistus

  1. Pohja

    • Sekoita kaikki ainesosat tasaiseksi ja hienoksi crumbleksi. Jaa kolmeen vuokaan ja tasoita. Laita jääkaappiin kylmenemään.
  2. Ricottatahna

    • Keitä maito ja puolet kermasta. Lisää Carte d'Or Creme Brûlée samalla vatkaten. Vatkaa kunnes seos kiehuu ja nosta sitten levyltä.
    • Lisää loput kermat samalla sekoittaen. Vatkaa lopuksi joukkoon ricottajuusto ja sitruunan kuori ja mehu. Vatkaa sileäksi. Jaa seos vuokiin keksipohjien päälle. Pidä kylmässä vähintään 3 tuntia – mieluiten yön yli.

  3. Salaatti

    • Leikkaa salaatti ohuiksi suikaleiksi.
    • Kaada siirappi, sokeri ja grenadiini kattilaan ja kiehauta. Lisää salaatti ja glaseeraa kunnes liemi on tiivistynyt siirapiksi.
    • Anna salaatin jäähtyä ja koristele kakut salaatilla ja siirapilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu