Mangomousse, kookoskakku ja -krumble
Mangon ja kookoksen täydellinen makuharmonia! Käyttämällä Carte d´Or MANGOMOUSSEa valmistat helposti yksittäisiä annoksia vieraillesi!

Raaka-aineet
Mangomousse, kookoskakku ja -krumble
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€29.22
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Kakkupohja
Voi
/g
250.0 g
0%
Sokeri
/g
160.0 g
0%
Munankeltuainen
/pc
4.0 pc
0%
Vehnäjauho
/g
240.0 g
0%
Leivinjauhe
/g
20.0 g
0%
Täysmaito
/g
200.0 g
0%
Kookoskrumble
Kookoshiutale
/g
100.0 g
0%
Voi
/g
100.0 g
0%
Vehnäjauho
/g
100.0 g
0%
Sokeri
/g
100.0 g
0%
Suola
/g
2.0 g
0%
Mangokuutio
Mango
/kpl
3.0 kpl
0%
Vesi
/ml
50.0 ml
0%
Hillosokeri
/g
200.0 g
0%
Mangomousse
Carte d'Or Mangomousse 1,52 kg / 14 L
/g
180.0 g
0%

Points
Laktoosi: ei
Maapähkinä: ei
Täysmaito
/g
500.0 g
0%
Viimeistele
Kookos makusiirappi
/n/a
0.0 n/a
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Kakkupohja
-
Voi 250.0 g
-
Sokeri 160.0 g
-
Munankeltuainen 4.0 pc
-
Vehnäjauho 240.0 g
-
Leivinjauhe 20.0 g
-
Täysmaito 200.0 g
Kookoskrumble
-
Kookoshiutale 100.0 g
-
Voi 100.0 g
-
Vehnäjauho 100.0 g
-
Sokeri 100.0 g
-
Suola 2.0 g
Mangokuutio
-
Mango 3.0 kpl
-
Vesi 50.0 ml
-
Hillosokeri 200.0 g
Mangomousse
-
Täysmaito 500.0 g
Viimeistele
-
Kookos makusiirappi
Valmistus
-
Kakkupohja
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää keltuaiset yksitellen vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Esipaista 180 asteessa noin 15 – 20 minuuttia. Jäähdytä. Leikkaa ympyrän muotoisella muotilla sopivan kokoisia paloja. -
Kookoskrumble
Paloittele huoneenlämpöinen voi noin 1 cm paloiksi. Punnitse kaikki raaka-aineet yleiskoneen kulhoon. Sekoita yleiskoneen melalla hitaalla nopeudella kunnes voi on kokonaan sekoittunut. Paista uunissa 160 asteessa 10 minuuttia. Sekoita ja paista vielä 5 minuuttia. -
Mangokuutio
Kuori ja paloittele mangot. Kuumenna vesi ja mango. Lisää sokeri ja keitä miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia. Jäähdytä. -
Mangomousse
Kaada kylmä maito kulhoon ja lisää jauhe. Vatkaa pienimmällä nopeudella noin 2 min., kunnes jauhe on sekoittunut tasaisesti nesteeseen. Vatkaa voimakkaasti noin 5 min., kunnes mousse on kuohkeaa. Nostele pursotinpussiin. -
Viimeistele
Laita kakkupala lasin pohjalle. Kaada hiukan makusiirappia päälle. Nosta mangopalat kakun päälle. Pursota mangomousse. Viimeistele lopuksi kookoskrumblella.