Menu

Raaka-aineet

+

Kakkupohja

  • Voi 250.0 g
  • Sokeri 160.0 g
  • Munankeltuainen 4.0 pc
  • Vehnäjauho 240.0 g
  • Leivinjauhe 20.0 g
  • Täysmaito 200.0 g

Kookoskrumble

  • Kookoshiutale 100.0 g
  • Voi 100.0 g
  • Vehnäjauho 100.0 g
  • Sokeri 100.0 g
  • Suola 2.0 g

Mangokuutio

  • Mango 3.0 kpl
  • Vesi 50.0 ml
  • Hillosokeri 200.0 g

Mangomousse

Viimeistele

  • Kookos makusiirappi

Mangon ja kookoksen täydellinen makuharmonia! Käyttämällä Carte d´Or MANGOMOUSSEa valmistat helposti yksittäisiä annoksia vieraillesi!

...

Valmistus

  1. Kakkupohja

    Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää keltuaiset yksitellen vatkaten. Sekoita joukkoon kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Esipaista 180 asteessa noin 15 – 20 minuuttia. Jäähdytä. Leikkaa ympyrän muotoisella muotilla sopivan kokoisia paloja.
  2. Kookoskrumble

    Paloittele huoneenlämpöinen voi noin 1 cm paloiksi. Punnitse kaikki raaka-aineet yleiskoneen kulhoon. Sekoita yleiskoneen melalla hitaalla nopeudella kunnes voi on kokonaan sekoittunut. Paista uunissa 160 asteessa 10 minuuttia. Sekoita ja paista vielä 5 minuuttia.
  3. Mangokuutio

    Kuori ja paloittele mangot. Kuumenna vesi ja mango. Lisää sokeri ja keitä miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia. Jäähdytä.
  4. Mangomousse

    Kaada kylmä maito kulhoon ja lisää jauhe. Vatkaa pienimmällä nopeudella noin 2 min., kunnes jauhe on sekoittunut tasaisesti nesteeseen. Vatkaa voimakkaasti noin 5 min., kunnes mousse on kuohkeaa. Nostele pursotinpussiin.
  5. Viimeistele

    Laita kakkupala lasin pohjalle. Kaada hiukan makusiirappia päälle. Nosta mangopalat kakun päälle. Pursota mangomousse. Viimeistele lopuksi kookoskrumblella.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu