Lime-bataattikeitto
Ensimmäiset merkinnät bataatista löytyy Perusta n. 750 eKr. Eurooppaan bataatti saapui vuonna 1492 Christopher Columbuksen mukana. Bataattia ja perunaa käytetään Etelä-Amerikassa yleisesti ruoanlaitossa. Jos haluat kasvisversion korvaa Knorr kanafondi kasvisfondilla.

Raaka-aineet
Lime-bataattikeitto
−
+
€3.56
Valmistus
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.0 l
0%
Keltasipuli
/kg
0.28 kg
0%
Bataatti
/kg
1.8 kg
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
40.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Ancho Chilijauhe
/
0.0
0%
Vesi
/l
2.4 l
0%
Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L
/dl
0.5 dl
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Laakerinlehti
/g
3.0 g
0%
Limemehu
/dl
0.8 dl
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L
/l
0.0 l
0%
Granaattiomenan Siemeniä Ja Tuoretta Korianteria
/
0.0
0%
/
Valmistus
-
Flora Aromiöljy 2,4 L
-
Keltasipuli 0.28 kg
-
Bataatti 1.8 kg
-
Ancho Chilijauhe
-
Vesi 2.4 l
-
Laakerinlehti 3.0 g
-
Limemehu 0.8 dl
-
Suola ja mustapippuri
-
Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L
-
Granaattiomenan Siemeniä Ja Tuoretta Korianteria
Valmistus
-
Valmistus
- Kuulota hienonnettuja sipuleita 10 minuutin ajan.
- Lisää pilkotut bataattit, kuulota vielä viisi minuuttia.
- Lisää valkosipuli, chili, vesi, fondi ja laakerinlehdet.
- Keitä hiljalleen, kunnes bataatit ovat kypsiä.
- Nosta laakerinlehdet pois ja soseuta keitto sileäksi.
- Mausta keitto limen mehulla, suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa keittoKnorr Fraichen, granaattiomenan siementen ja korianterin kera.