Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 0.28 kg
  • Bataatti 1.8 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 40.0 g
  • Ancho chilijauhe
  • Vesi 2.4 l
  • Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.5 dl
  • Laakerinlehti 3.0 g
  • Limemehu 0.8 dl
  • Suola ja mustapippuri
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L
  • Granaattiomenan siemeniä ja tuoretta korianteria
  1. Valmistus

    • Kuulota hienonnettuja sipuleita 10 minuutin ajan.
    • Lisää pilkotut bataattit, kuulota vielä viisi minuuttia.
    • Lisää valkosipuli, chili, vesi, fondi ja laakerinlehdet.
    • Keitä hiljalleen, kunnes bataatit ovat kypsiä.
    • Nosta laakerinlehdet pois ja soseuta keitto sileäksi.
    • Mausta keitto limen mehulla, suolalla ja pippurilla.
    • Tarjoa keittoKnorr Fraichen, granaattiomenan siementen ja korianterin kera.