Kylmä tomaattikeitto
Kylmän tomaattikeiton voi valmistaa hyvissä ajoin etukäteen. Sen maku vain paranee säilytyksen aikana.

Raaka-aineet
Työohje
-
Tomaatti 0.9 kg
-
paprika 0.6 kg
-
Kurkku 0.5 kg
-
Valkosipuli 6 g
-
Suola 15 g
-
Sitruuna 5 g
-
Katkarapu, kuorittu & pakaste 250 g
-
Kurkku 250 g
-
Tilli 5 g
-
Oliiviöljy 15 ml
Valmistus
-
Työohje
1. Leikkaa tomaatit, kurkku ja paprika pieniksikuutioiksi ja kääntele joukkoon valkosipuli, HELLMANN’S Omenasiideri-Sherryvinegretti, suola ja Savuchili -pyree. Anna marinoitua vähintään 30 minuuttia.
2. Soseuta kasvikset karkeaksi keitoksi, mausta suolalla ja sitruunamehulla. Jäähdytä keitto.
3. Ennen tarjoilua, sulata katkaravut ja valuta ne. Kuori kurkku, poista siemenet ja kuutioi se. Hienonna tilli.
Tarjoakeitto kylmänä kurkkukuutioiden, katkarapujen ja tillin kera.