Kylmä tomaattikeitto
Kylmän tomaattikeiton voi valmistaa hyvissä ajoin etukäteen. Sen maku vain paranee säilytyksen aikana.

Raaka-aineet
Kylmä tomaattikeitto
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€7.07
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Tomaatti
/kg
0.9 kg
0%
paprika
/kg
0.6 kg
0%
Kurkku
/kg
0.5 kg
0%
Valkosipuli
/g
6.0 g
0%
Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L
/dl
1.0 dl
0%
Suola
/g
15.0 g
0%
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
15.0 g
0%

Sitruuna
/g
5.0 g
0%
Katkarapu, kuorittu & pakaste
/g
250.0 g
0%
Kurkku
/g
250.0 g
0%
Tilli
/g
5.0 g
0%
Oliiviöljy
/ml
15.0 ml
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Tomaatti 0.9 kg
-
paprika 0.6 kg
-
Kurkku 0.5 kg
-
Valkosipuli 6.0 g
-
Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L 1.0 dl
-
Suola 15.0 g
-
Sitruuna 5.0 g
-
Katkarapu, kuorittu & pakaste 250.0 g
-
Kurkku 250.0 g
-
Tilli 5.0 g
-
Oliiviöljy 15.0 ml
Valmistus
-
Työohje
1. Leikkaa tomaatit, kurkku ja paprika pieniksikuutioiksi ja kääntele joukkoon valkosipuli, HELLMANN’S Omenasiideri-Sherryvinegretti, suola ja Savuchili -pyree. Anna marinoitua vähintään 30 minuuttia.2. Soseuta kasvikset karkeaksi keitoksi, mausta suolalla ja sitruunamehulla. Jäähdytä keitto.3. Ennen tarjoilua, sulata katkaravut ja valuta ne. Kuori kurkku, poista siemenet ja kuutioi se. Hienonna tilli.Tarjoakeitto kylmänä kurkkukuutioiden, katkarapujen ja tillin kera.