Chili-mangosalsa
Chili-mangosalsa on raikas ja sopivan tulinen lisäke, joka soveltuu salaattipöytään sellaisenaan ja toimii erinomaisesti esimerkiksi kanan, grilliruoan sekä meksikolaisten ruokien lisäkkeenä.

Raaka-aineet
Chili-mangosalsa
−
+
€2.71
Salsa
Maissi, säilyke
/kg
0.3 kg
0%
Mango, säilyke, viipale
/kg
0.2 kg
0%
paprika
/kg
0.2 kg
0%
punasipuli
/kg
0.2 kg
0%
Valkoinen papu, säilyke
/kg
0.2 kg
0%
Kastike
Knorr Sunshine Chili 1 L
/l
0.1 l
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/l
0.1 l
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Suola
/g
5.0 g
0%
Mustapippuri, rouhittu
/g
1.0 g
0%
Chili
/kpl
1.0 kpl
0%
Korianteri, tuore
/g
0.0 g
0%
Persilja
/g
0.0 g
0%
Viimeistely
Chili
/kpl
0.0 kpl
0%
/
Salsa
-
Maissi, säilyke 0.3 kg
-
Mango, säilyke, viipale 0.2 kg
-
paprika 0.2 kg
-
punasipuli 0.2 kg
-
Valkoinen papu, säilyke 0.2 kg
Kastike
-
Suola 5.0 g
-
Mustapippuri, rouhittu 1.0 g
-
Chili 1.0 kpl
-
Korianteri, tuore
-
Persilja
Viimeistely
-
Chili
Valmistus
-
Salsa
- Valuta säilykemaissi, säilykemango ja säilykepavut
- Pilko mangot
- Kuutioi paprika
- Silppua sipuli
- Sekoita ainekset keskenään
-
Kastike
- Sekoita sitruunavinegretti, sunshine chili, suola ja mustapippuri
- Lisää tuoreita yrttejä, esim korianteria ja persiljaa
-
Viimeistely
- Yhdistä salsa ja kastike
- Mausta pilkotulla chilillä oman maun mukaan
- Anna maustua yön yli