Menu

03:49

1. Salaatit ja kastikkeet

Tässä videossa kerrotaan salaattien valmistamisen keskeiset osat. Salaatinlehdet ovat vain osa annosta. On tärkeää käyttää salaatinkastikkeita, jotka kokoavat maut yhteen, ja osata asetella salaatti lautaselle. Keittiömestarimme kertoo myös, miksi salaatit ovat erinomainen keino lisämyyntiin ja kausiluonteisten raaka-aineiden käyttöön.

01:20

2. Tähteiden käyttö

Tutustu siihen, mitä keittiön ruoantähteitä voit laittaa salaattiin jätteen vähentämiseksi. Keittiömestarimme antaa vinkkejä siihen, miten saat aineksista parhaan hyödyn käyttämällä niitä eri tavoin ja säilömällä niitä salaatteja varten.

03:48

3. Punajuurisalaatti

Tiesitkö, että voit käyttää tähteeksi jääneitä munanvalkuaisia vihannesten suolakypsennykseen? Tässä videossa kerrotaan, miten voit tehdä punajuurisalaatin, jossa mitään ei heitetä pois. Keittiömestarillamme on myös hyödyllisiä vinkkejä siihen, miten voit estää punajuurten väriä pilaamasta annoksen ulkonäköä.

02:31

4. Panzanellasalaatti

Tässä videossa kerrotaan, miten voit tehdä pirteän ja rustiikkisen salaatin käyttämällä yllättävää raaka-ainetta: kuivunutta leipää. Keittiömestarin vinkeissä kerrotaan, miten voit valmistaa täydellisiä leipäkuutioita ja pitää ne rapeina. Opit myös, miten salaatti asetellaan niin, että se näyttää visuaalisesti kiinnostavammalta.

02:45

5. Kukkakaalisalaatti

Kukkakaali on yhä suositumpi lihan korvike, ja se on erinomainen lisä salaatteihin. Tässä videossa keittiömestarimme kertoo vinkkinsä kukkakaalisalaatin valmistamiseen kukkakaalin maustamisesta ja paahtamisesta aina lämpimiä aineksia sisältävän salaatin asettelemiseen. Saat myös vinkkejä kalliimpien salaattien myymiseen lisäämällä annokseen aineksia, kuten kalaa.

06:21

6. Caesarsalaatti kolmella tavalla

Caesarsalaatti on yksi ravintoloiden tunnetuimmista salaattiresepteistä. Tutustu siihen, miten voit valmistaa caesarsalaattia kolmella eri tavalla, jotta se sopii erilaisiin hintaluokkiin, aikatauluihin ja tarpeisiin. Keittiömestarimme käy läpi ravintolan caesarsalaatin raaka-aineet ja näyttää vaihtoehtoisia tapoja saman annoksen valmistamiseen niin, että asiakkaiden odottamat perusmaut säilyvät.

05:52

7. Noutosalaattien pakkaaminen

Harkitsetko salaattien kotiinkuljetuspalvelun tarjoamista? Reseptit on tärkeää muuttaa kuljetusta kestävään muotoon, jotta kotiin toimitetaan laadukkaita annoksia. Keittiömestarimme kertoo, miten valitset salaatille parhaan noutopakkauksen ja miksi kastikkeet kannattaa yleensä pakata erikseen.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu