![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/kasvisruoka/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613056991155.jpg)
Johdanto
Keittiömestari Michelle Theron, Hazendal Wine Estate, opettaa valmistamaan kaksi herkullista vegaaniannosta kookos-tyrnijäädykkeen ja kurpitsa-pähkinägnocchit.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/kasvisruoka/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057007778.jpg)
Jäädyke, osa 1
Opi valmistamaan taikina vegaanisista raaka-aineista sekä olennaiset vinkit oikeista paistoajoista ja -lämpötiloista.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/kasvisruoka/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057023718.jpg)
Jäädyke, osa 2
Valmista pekaanipraline rooibos- ja sitruunahaudutetulla teellä. Opi täydellisen koostumuksen ja lämpötilojen salat.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/kasvisruoka/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057114251.jpg)
Jäädyke, osa 3
Yhdistä tyrnipyree ja kumkvattihillo ennen keittämistä. Lämmitä, jäähdytä ja pakasta kookosjäädyke.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/kasvisruoka/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_622216658/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057145681.jpg)
Jäädyke, osa 4
Komponenttien kasaaminen kerrostetuksi jälkiruoaksi, joka on täynnä makua ja kasvien voimaa!
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/kasvisruoka/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057164630.jpg)
Gnocchit, osa 1
Valmista kasvisgnocchit. Opi tekemään täydellinen taikina.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/kasvisruoka/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1499786315/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1613057181217.jpg)
Gnocchit, osa 2
Gnocchien oikeaoppinen kypsennys, maustaminen ja viimeistely värikkään syksyiseksi annokseksi.