Menu

01:15

1. Johdanto

Sanotaan, että syömme silmillämme, joten opi teroittamaan asettelutaitosi kokki Coetzeen kanssa Urbanologissa, Johannesburgissa. Ymmärrä asettelun merkitys kulinaarisessa taiteessa ja luo täydellinen pohja annoksellesi. Opi tekniikat, työkalut ja trendit vinkkien ja esimerkkien sekä kausiluonteisten reseptien avulla.

02:30

2. Huomioita aseteltaessa

Kokki Coetzee jakaa asettelun esteettiset vaikutukset käytännöllisyydestä ja nopeudesta kopioida tyyli, identiteetti ja kausiluonteiset ainesosat.

02:15

3. Bataattiosat

Bataattien avulla Coetzee tarkistaa komponentit, jotka mahdollistavat mukavan ruokalajin. Lämpötilasta tekstuuriin - opi esteettiset elementit ja Urbanologin bataatti-lautasen resepti.

03:05

4. Ruokailuvälineet

Ymmärrä, miten astioiden ja lautasten muoto vaikuttaa siihen, miten sinun pitäisi asetella ruokaa. Hanki vinkkejä muun muassa ruudukkojärjestelmällä, jotta vältät kuolleet alueet ja saat esteettisen virtauksen.

03:45

5. Hyvä vs huono

Kokki Coetzee osoittaa kausiluonteisella salaatilla, miten ja miten ei-lähestyä asettelua kahdella eri tuloksella. Luo asettelu uudelleen nopeasti ja saat parhaat tulokset seuraamalla värejä, rakennetta ja kerrostusta koskevia vinkkejä.

03:01

6. Bataatti (pyöreä lautanen)

Ohjaa bataatin, vuohenmaidon ja rooibos-vaahdon tarjoamista pyöreän lautasen avulla.

 

03:33

7. Kukkakaali (suorakulmainen lautanen)

Työskentelemällä suorakulmaisen, hienoja sävyjä sisältävän astian kanssa Coetzee näyttää kuinka valmistaa kukkakaalisalaatti. Kokeile visuaalista ruokaa ennen tarjoilua jännittävillä lautasilla.

 

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu