This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Perustaso: esittely, välineet ja ainekset
Katso, miten The White Onionin keittiömestari Fred Duval kertoo sifonin käytöstä keittojen valmistamisessa ja käyttää esimerkkinä kurkkugazpachoa. Hän kertoo, mitä välineitä ja aineksia tarvitset tämän erittäin kevyen kesäisen keiton valmistamiseen.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Perustaso: kurkkugazpacho
Katso, miten keittiömestari Fred Duval valmistaa erityisen kevyen version gazpachosta sifonilla ja koristelee keiton tyhjiömarinoidulla kurkulla
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Edistynyt taso: esittely, välineet ja ainekset
Katso, miten Launceston Placen keittiömestari Ben Murphy esittelee sifonin käyttöä. Hän näyttää välineet ja ainekset, joiden avulla opit valmistamaan hänen nimikkoruokansa ja loihtimaan upeita makuja ja koostumuksia
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Edistynyt taso: munakas ja hanhenmaksa-alkupala
Opettele luomaan tämä aamiaisklassikon gourmet -versio. Valmista sifonilla munakokkelimousse, joka tarjoillaan Burgundin tryffelien ja hapanleivän kera.