![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602239984644.jpg)
1. Esittely
Kehitä siipikarjaan liittyvää osaamistasi tämän toistolistan avulla. Tutustu ruoanlaittotekniikoihin ja ruoka-aineisiin, jotka liittyvät viiteen eri keittiöön ja kahdeksaan eri ruokalajiin.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602239996532.jpg)
2. Korealainen friteerattu kana
Lue parhaat vinkit ja tekniikat suolaamiseen, kuorruttamiseen, taikinaan ja korealaisen kanan friteeraamiseen niin, että lopputulos on täydellisen rapea.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240010498.jpg)
3. Vihreä thaikanacurry
Opettele vihreän thaikanacurryn resepti – sen täyteläisen pohjan muodostavat vihreä currytahna ja kookosmaito. Se maustetaan yrteillä ja kastikkeilla, ja mukaan lisätään muutamia ainutlaatuisia thaimaalaisia aineksia.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_820358815/columnctrl_parsys_1/video/image.img.jpg/1602240025632.jpg)
4. Kanawokki pyhäbasilikan kera
Thaimaalainen keittiömestari Saiphin Moore valmistaa kanawokkia pyhäbasilikan kera. Se on klassinen thaimaalainen ruokalaji. Opettele valmistamaan se ja Rosa’s Cafen oma wokkikastike.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240044371.jpg)
5. Meksikolaiset kanatacot ja chipotle- ja toreados-guacamole
Yhdistä chipotle toreados, friteerattu nahka ja tyhjiökypsennetty kana hienostuneiksi kanatacoiksi.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240057533.jpg)
6. Chipotle-kanatacojen kokoaminen
Opi täydellisen tacoannoksen tekniikat ja asettelu.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_622216658/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240074325.jpg)
7. Tandoorikana (osa 1)
Tutustu tandoorikanan valmistuksessa käytettäviin marinadeihin ja värikkäisiin mausteisiin.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_281372019/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240086863.jpg)
8. Tandoorikana (osa 2)
Katso toinen osa, jossa klassinen ruokalaji laitetaan vartaisiin ja paistetaan perinteisessä saviuunissa.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_642631526/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240099298.jpg)
9. Kana tikka masala (osa 1)
Lue mausteista ja jogurteista, joita käytetään tässä klassisessa ruokalajissa, sekä ravintolan omasta garam masala -sekoituksesta, jossa on voimakkaat maut.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1660479602/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240112370.jpg)
10. Kana tikka masala (osa 2)
Keittiömestari Bhag Singh paljastaa loput mausteet ja ainekset, joita käytetään aromaattisten mausteiden ja kastikkeiden valmistukseen.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1542406514/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240126032.jpg)
11. Tyhjiökypsennetty ja pannupaistettu ankka marjakastikkeella
Opettele tämän ankkaruoan ainekset ja käytä pirteää suolaseosta sous-vide-tekniikan kanssa!
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_935401465/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240255950.jpg)
12. Tyhjiökypsennetty ja pannupaistettu ankka marjakastikkeella (osa 1)
Opettele ruskistamaan ja karamellisoimaan ankka sekä valmistamaan marjakastike ja ankkaliemi.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1710986465/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240268836.jpg)
13. Tyhjiökypsennetty ja pannupaistettu ankka marjakastikkeella (osa 2)
Täydennä ankkaa edamamepavuilla ja eksoottisilla sienillä, ja lisää makeat elementit ja kukkakoristeet.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1220689855/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240196637.jpg)
14. Piimämarinoitu friteerattu kana – ainekset
Vie perusklassikko uudelle tasolle – piimämarinoitu friteerattu kana. Opi ainekset mausteista makeaan hunajakuorrutukseen.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_347442018/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240207922.jpg)
15. Piimämarinoitu friteerattu kana (osa 1)
Aloita kuorruttamalla kana kananmunalla, jauhoilla ja korppujauhoilla, ja opettele valmistamaan perinteinen kaalisalaatti, josta saat lisukkeen annokseen.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/poultry-mains/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1395324213/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1602240222721.jpg)
16. Piimämarinoitu friteerattu kana (osa 2)
Uppopaista, pirskota ja sirottele toisen osan ohjeiden mukaisesti, jotta ranskanperunoista ja kanasta tulee rapeita ja hyvin maustettuja, ja voit asetella ne lautaselle.