00:51

1. Grillauksen esittely

Kansallinen grillimestari ja Darbaar-ravintolan keittiömestari Abdul Yaseen näyttää, miten sinustakin voi tulla grillimestari. Hän esittelee grillaamisen maailman ja opettaa sinulle tarvitsemasi tekniikat, välineet, taidot ja ainekset. Täältä saat tiedot, joilla pääset alkuun, aina raaka-aineiden hankinnasta kalan marinointiin ja robata-grillin käyttöön.

02:31

2. Keittiön valmistelu grillausta varten

Tutustu Darbaar-ravintolan keittiöön, kun keittiömestari Abdul Yaseen esittelee grillaukseen ja parilointiin tarvittavat välineet robata-grillistä tandooriuuniin ja siihen, miten niillä saadaan täydellinen tulos.. 

02:24

3. Laadukkaiden ainesten hankkiminen

Lue, miksi on tärkeää käsitellä, maustaa ja marinoida koko kala, jotta voi varmistaa parhaat tulokset grillissä.

02:52

4. Koko kalan valmistelu ja marinointi

Opi videolla, miksi on tärkeää käsitellä, maustaa ja marinoida koko kala, jotta voi varmistaa parhaat tulokset grillissä.

03:01

5. Robata-grillattua meribassia kasvisten kera

Opettele grillaamaan ja höyryttämään koko kala robata-grillissä, jotta voit varmistaa täydellisesti hiiltyneen nahan ja murean kalan joka kerta.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu