01:43

1. Esittely

Opettele valmistamaan tulinen ateria omassa keittiössäsi keittiömestari Pablo Peñalosa Nájeran opastuksella Mayfairin kuuluisassa MNKY HSE:ssä. Hän paljastaa parhaat ohjeensa kahdelle herkulliselle tacolle, jotka tuovat latinalaisamerikkalaisia makuja illalliskutsuille.

00:54

2. Keittiön valmistelu

Keittiömestari Pablo Peñalosa vie sinut kulissien taakse ja paljastaa keittiönsä tärkeimmät välineet. Opettele käyttämään eri välineitä peruspannuista savustimiin ja sous-vide-keittimiin, jotta onnistut täydellisesti latinokeittiön ruokalajeissa.

02:24

3. Naudanrinnan maustaminen

Keittiömestari Pablo Peñalosa kertoo naudanrinnan mausteseokseen käytettävistä aineksista, jotka nostavat maun uudelle tasolle. Tämän prosessin jälkeen tutustut savustimeen, jolla lihaan saadaan nautinnollinen maku.

02:22

4. Kanan maustaminen

Kokeile kanaan makeaa mausteseosta. Keittiömestari Pablo Peñalosa näyttää, miten voit tehdä naudanrinnan mausteseoksesta makean lisäämällä muutamia aineksia. Kokeile erilaisia tekstuureja sekä friteeraa kanan nahka rapeaksi, ja opettele sous-vide-tekniikka ja tyhjiöpussien käyttö, jotta saat ravintolatasoisen lopputuloksen.

02:19

5. Guacamolen chiles toreados -pohja

Mausteiden ystäville sopii päivitetty meksikolainen klassikko eli guacamole, johon yhdistetään keittiömestari Pablo Peñalosan chiles toreados. Tässä videossa näytetään, miten valmistat mausteisen pohjan, jossa on latinoruokien tulisuutta!

02:49

6. Chiles toreados -guacamolen valmistaminen

Viimeistele tulinen guacamole lisäämällä mausteiseen jalapeñopohjaan pehmeää avokadoa.

01:42

7. Chipotle- ja chiles toreados -pohjainen guacamole

Opettele toinen guacamole-resepti: chipotle- ja chiles toreados -pohjainen guacamole. Tässä guacamolessa savuisen chilin makuun yhdistyy adobo-kastikkeen happamuus.

01:32

8. Kanan valmistelu tacoja varten

Opettele yhdistämään chipotle toreados, friteerattu nahka ja tyhjiökypsennetty kana hienostuneiksi kanatacoiksi.

03:24

9. Chipotle-kanatacojen kokoaminen

Kokoa täydellinen annos lisäämällä loput ainekset näiden tekniikoiden mukaisesti.

02:58

10. Meksikolaiset tacot naudanrinnasta ja toreados-guacamole

Viimeistele naudanrinnasta valmistetut meksikolaiset tacot yhdistämällä toreados-guacamolen maut tomaattikuutioihin ja sipuliviipaleisiin. Opi nyhtämään naudanrinta ja yhdistämään se lihan nesteisiin niin, että maku korostuu.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu