![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/meksikolaiset-tacot/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1629805532348.jpg)
1. Esittely
Opettele valmistamaan tulinen ateria omassa keittiössäsi keittiömestari Pablo Peñalosa Nájeran opastuksella Mayfairin kuuluisassa MNKY HSE:ssä. Hän paljastaa parhaat ohjeensa kahdelle herkulliselle tacolle, jotka tuovat latinalaisamerikkalaisia makuja illalliskutsuille.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/meksikolaiset-tacot/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1629805542550.jpg)
2. Keittiön valmistelu
Keittiömestari Pablo Peñalosa vie sinut kulissien taakse ja paljastaa keittiönsä tärkeimmät välineet. Opettele käyttämään eri välineitä peruspannuista savustimiin ja sous-vide-keittimiin, jotta onnistut täydellisesti latinokeittiön ruokalajeissa.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/meksikolaiset-tacot/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1629805553840.jpg)
3. Naudanrinnan maustaminen
Keittiömestari Pablo Peñalosa kertoo naudanrinnan mausteseokseen käytettävistä aineksista, jotka nostavat maun uudelle tasolle. Tämän prosessin jälkeen tutustut savustimeen, jolla lihaan saadaan nautinnollinen maku.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/meksikolaiset-tacot/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1629805563999.jpg)
4. Kanan maustaminen
Kokeile kanaan makeaa mausteseosta. Keittiömestari Pablo Peñalosa näyttää, miten voit tehdä naudanrinnan mausteseoksesta makean lisäämällä muutamia aineksia. Kokeile erilaisia tekstuureja sekä friteeraa kanan nahka rapeaksi, ja opettele sous-vide-tekniikka ja tyhjiöpussien käyttö, jotta saat ravintolatasoisen lopputuloksen.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/meksikolaiset-tacot/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1629805574679.jpg)
5. Guacamolen chiles toreados -pohja
Mausteiden ystäville sopii päivitetty meksikolainen klassikko eli guacamole, johon yhdistetään keittiömestari Pablo Peñalosan chiles toreados. Tässä videossa näytetään, miten valmistat mausteisen pohjan, jossa on latinoruokien tulisuutta!
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/meksikolaiset-tacot/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_622216658/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1629805588287.jpg)
6. Chiles toreados -guacamolen valmistaminen
Viimeistele tulinen guacamole lisäämällä mausteiseen jalapeñopohjaan pehmeää avokadoa.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/meksikolaiset-tacot/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1209827442/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1629805598357.jpg)
7. Chipotle- ja chiles toreados -pohjainen guacamole
Opettele toinen guacamole-resepti: chipotle- ja chiles toreados -pohjainen guacamole. Tässä guacamolessa savuisen chilin makuun yhdistyy adobo-kastikkeen happamuus.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/meksikolaiset-tacot/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_23668171/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1629805608679.jpg)
8. Kanan valmistelu tacoja varten
Opettele yhdistämään chipotle toreados, friteerattu nahka ja tyhjiökypsennetty kana hienostuneiksi kanatacoiksi.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/meksikolaiset-tacot/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_904074580/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy_copy/image.img.jpg/1629805618721.jpg)
9. Chipotle-kanatacojen kokoaminen
Kokoa täydellinen annos lisäämällä loput ainekset näiden tekniikoiden mukaisesti.
![](/kokki-koulutus-academy/ufs-academy/verkkokurssi-kokeille/meksikolaiset-tacot/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_809989862/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1629805629636.jpg)
10. Meksikolaiset tacot naudanrinnasta ja toreados-guacamole
Viimeistele naudanrinnasta valmistetut meksikolaiset tacot yhdistämällä toreados-guacamolen maut tomaattikuutioihin ja sipuliviipaleisiin. Opi nyhtämään naudanrinta ja yhdistämään se lihan nesteisiin niin, että maku korostuu.