Aito korealainen keittiö
Sukella Kaukoidän ruokiin korealaisen kokin Judy Juun ILMAISTEN tekniikka -ja kokkivinkkien avulla korealaiseen kokkaukseen! | Unilever Food Solutions
1. Esittely
Korealainen kokki Judy Juu JinJuu ravintoloista Lontoosta ja Hong Kongista näyttää meille, mitä meidän tarvitsee tietää, jotta voimme valmistaa aitoa korealaista ruokaa. Judy esittelee sinut raaka-aineille, jotka tekevät hänen kokkaamisesta aitoa, aivan kuten vinkit, tekniikat ja reseptit, jotka muodostavat korealaisen ruokailun perustan. Opit kokkaamaan autenttisia korealaisia ruokalajeja aivan tuota pikaa!
2. Keittiön esivalmistelut
"Tutustu Lontoon Jinjuu-ravintolan keittiöön, kun keittiömestari Judy Juu esittelee aitojen korealaisten ruokien nykyaikaisten versioiden valmistamiseen tarvittavat välineet painerasvakeittimestä robata-grilliin.


4. Korealainen painerasvakeittimellä friteerattu kana
Opi valmistamaan aitoa korealaista friteerattua kanaa. Saat parhaat vinkit ja tekniikat suolaamiseen, kuorruttamiseen, taikinaan ja kanan friteeraamiseen niin, että lopputulos on täydellisen rapea.

5. Hapatettu klassikko: Korealainen kimchi
Opi valmistamaan korealainen hapatettu klassikko eli kaalikimchi, ja tutustu suolaus- ja hapattamistekniikoihin, joilla saat aidon lopputuloksen.
Kirjautumalla saat
- Pääsyn ilmaisiin koulutuksiin
- Parhaat respetit ja vinkit kansainvälisiltä kokeilta
- Uusimpia trendejä