Menu
Maille Bistro Truffle Love

Maille Bistro Truffle Love

Lataa tästä

Kolme upeaa tosiasiaa Maillesta

  1. Viinietikka on tuote, joka valmistetaan biologisen kaksinkertaisen käymisprosessin avulla. Maille on hionut reseptiä 270 vuoden ajan.
  2. Etikkaa on suositeltu kautta aikojen kaikkeen kuumetaudeista ja paiserutosta aina hiusten- ja ihonhoitoon sekä siivoukseen. Etikalla on monia väitettyjä hyötyjä. Emme tiedä, mikä pitää paikkansa ja mikä ei, mutta yhdestä asiasta olemme kuitenkin täysin varmoja. Siitä, että Maillen viinietikkamme on täydellisten mausteiden yhdistelmä hyvin monenlaisiin ruokiin.
  3. Harvat ainesosat pystyvät välittömästi antamaan nostetta kastikkeille, salaateille, lämpimille ja kylmille ruoille tai jälkiruoille Maillen erinomaisen viinietikan tavoin. Täältä löydät kolme ihanaa ranskalaista premium-viinietikkaa, joiden kaikkien tuoksu ja maku on unohtumaton. Kirkkaasti kunnianhimoisen ravintolakeittiön arvoisia.

Bonne chance!

 

Täyteläinen ja runsas punaviinietikka

Punaviinietikkamme on varastoitu tammitynnyreissä 12 kuukautta ja sen maku on täyteläinen ja runsas. Käytä sitä juuri kuten haluat, mutta kokeilepa pyöräyttää sitä vaniljajäätelön päälle tai kaataa loraus marjakompottiisi. Sitä et kadu.

Raikas valkoviinietikka saksanpähkinällä

Valkoviinietikkamme saksanpähkinällä on raikkaan makuinen ja maussa on kevyitä puisia nuotteja. Antaa pähkinäisen maun kalalle ja äyriäisille ja sopii kaikkeen sillisäilykkeistä gourmet-salaattiin.

Täyteläinen ja suosittu sherryviinietikka

Maille Sherryviinietikka on peräisin Espanjan Jerez-alueelta (Xére`s), minkä vuoksi pullossa on suojatun alkuperänimityksen symboli (SAN). Viinietikka varastoidaan tammitynnyreissä vähintään 24 kuukautta, sen maku on ihanan täyteläinen, hienostuneen pähkinäinen ja maussa on luonteenomaisia puisia nuotteja. Sopii täydellisesti kastikkeisiin, salaattikastikkeisiin ja marinadeihin.

Tarjoa pala nautintoa!

Kun elämä antaa sitruunoita, aina voi lisätä vähän intohimoa. Nämä ruoat sulattavat kovimmankin skeptikon silmänräpäyksessä!

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu