Menu

Uskomme, että vastuullisuus on enemmän kuin ainesosia ja pakkauksia. Kyse on myös siitä, että pidämme huolta ihmisistä, jotta he kasvaisivat liiketoimintamme mukana ja tulisivat osaksi pitkän aikavälin matkaamme.

 

 

 

Tyytyväinen henkilökunta tarkoittaa tyytyväisiä asiakkaita

Tyytyväinen henkilökunta tarkoittaa tyytyväisiä asiakkaita

Palveluala on kriittisessä henkilöstökriisissä. Ravintolat raportoivat, että hyvän henkilökunnan löytäminen ja säilyttäminen on vaikeampaa kuin koskaan ja että ne joutuvat jatkuvasti sulkemaan tai yksinkertaistamaan toimintansa osia. 

Tämä tarkoittaa, että on tärkeämpää kuin koskaan huolehtia työntekijöistä ja kannustaa heitä pysymään työpaikalla. Mutta hyödyt ovat paljon suuremmat – kun henkilökuntasi on tyytyväinen, se näkyy siinä, miten he kohtelevat asiakkaita.

”Tavoitteenasi on varmistaa, että jokainen ravintolaan tuleva on iloinen ollessaan siellä, sillä jos he ovat iloisia ollessaan siellä, se näkyy ruoassa, palvelussa ja juomissa, ja se näkyy asiakkaille siitä hetkestä lähtien, kun he astuvat ovesta sisään, siihen hetkeen asti, kun he lähtevät.”

- Michael Gulotta, keittiömestari ja osakas, Maypop ja MoPho, New Orleans.

Tutustu terveellisen keittiökulttuurin luomisen tärkeyteen ja ilmoittaudu maksuttomalle johtajakurssille

Motivoi asiakkaita valitsemaan SINUT vastuullisten käytäntöjesi perusteella

Motivoi asiakkaita valitsemaan SINUT vastuullisten käytäntöjesi perusteella

Asiakkaat pitävät ravintolasi hyvästä ruoasta vielä enemmän, jos he tietävät, että he edistävät osaltaan planeetan hyvinvointia ja voivat syödä ravitsevammin.

Ota asiakkaasi huomioon ja tarjoile hyvää ruokaa, joka on myös vastuullista ja ravitsevaa.

Nostamme tuotevalikoimamme ravitsemusstandardeja uusien Future Foods -sitoumustemme avulla. Haluamme kaksinkertaistaa vuoteen 2025 mennessä sellaisten tuotteiden määrän, jotka edistävät positiivista ravitsemusta. Lisäksi pyrimme vähentämään suolaa, sokeria ja kaloreita tuotteissamme.

Lue lisää positiivisesta ravitsemuksesta

Elintarviketoimittajien valinta hyvien käytäntöjen perusteella

Elintarviketoimittajien valinta hyvien käytäntöjen perusteella

Monet ihmiset ovat mukana varmistamassa, että keittiössäsi on tuotteita ja ainesosia. Valitsemalla tuotemerkkejä ja tavarantoimittajia, jotka kohtelevat ihmisiä oikeudenmukaisesti ja edistävät kestäviä toimintatapoja, voit vaikuttaa paljon ja näkemättä vaivaa. Voit puhua tästä asiakkaidesi kanssa.

Kun valitset Unilever Food Solutionsin tuotteita, autat parantamaan pienviljelijöiden ja tuottajien elämää tarjoamalla heille koulutusta ja tukea sekä parantamalla jatkuvasti heidän viljelytekniikkaansa.

Lue lisää ihmisten suojelemisesta

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu