Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistusohje:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.03 l
  • Chorizo 0.1 kg
  • Sipuli 0.44 kg
  • Porkkana 0.5 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.05 kg
  • Knorr Paprika Puré Professional 750g 0.05 kg
  • Knorr Tomatino 3kg 0.3 kg
  • Pitkäriisi 0.5 kg
  • Vesi 1.0 l
  • Kana, siipipala 2.08 kg
  • Paprika, vihreä 0.24 kg
  • KNORR Kanaliemi 1,3kg/87L 0.03 kg
  • Vimeistelyyn
  • Korianteri, tuore
  • Chilipaprika, säilyke
  1. Valmistusohje:

    • Kuullota vihannekset, riisi,makkaraviipaleet ja mausteet Aromiöljyssä.
    • Lisää kanansiivet, vesi ja liemiaines.
    • Hauduta kypsäksi padassa tai yhdistelmäuunissa.
    • Viimeistele tuoreilla yrteillä ja säilötyillä chilipaprikoilla.