Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Panna Cotta

  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.5 l
  • Täysmaito 0.5 l
  • Kookosmaito, säilötty 0.4 l
  • Carte d'Or Panna Cotta 0,52kg/4L 0.2 kg

Hedelmäkastike

  • Vesi 0.4 l
  • Passionhedelmä 0.2 kg
  • Sokeri 0.1 kg
  • Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 2 kg x 4 0.03 kg
  1. Panna Cotta

    • Mittaa nesteet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
    • Sekoita joukkoon Panna Cotta -aines.
    • Annostele tarjoiluastioihin ja jäähdytä kunnes seos on täysin hyytynyt
    • Halutessasi voit kumota Panna Cottan
  2. Hedelmäkastike

    • Mittaavesi,passionhedelmien sisusja sokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
    • Sekoitatapioka pieneen määrään vettä ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Anna kiehua muutama minuutti. Jäähdytä kastike.

    Vinkki! Voit käyttää myös passionhedelmäpyrettä kastikkeeseen.