Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Keltasipuli 0.1 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 1.0 dl
  • Tomaattipyre 60.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 10.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 30.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 30.0 g
  • Sokeri 80.0 g
  • Suola
  • Persilja
  1. Valmistus

    • Pilko sipulit pieniksi kuutioiksi
    • Laita kaikki ainekset kattilaan, suolaa ja persiljaa lukuun ottamatta, ja kiehauta samalla sekoittaen
    • Laske lämpöä ja anna hautua 15 minuuttia
    • Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä
    • Soseuta monitoimikoneessa persiljan kanssa sileäksi pyreeksi
    • Mausta suolalla