Chili-inkiväärikastike
Tämä Madagaskarilainen kastike sopii monien ruokien kanssa. Kastikkeen voi tarjoilla niin lämpimänä, kuin kylmänä.

Raaka-aineet
Chili-inkiväärikastike
−
+
€0.74
Valmistus
Keltasipuli
/kg
0.1 kg
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
1.0 dl
0%
Tomaattipyre
/g
60.0 g
0%
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
10.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Inkivääri Puré Professional 750g
/g
30.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
30.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Sokeri
/g
80.0 g
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Persilja
/g
0.0 g
0%
/
Valmistus
-
Keltasipuli 0.1 kg
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 1.0 dl
-
Tomaattipyre 60.0 g
-
Sokeri 80.0 g
-
Suola
-
Persilja
Valmistus
-
Valmistus
- Pilko sipulit pieniksi kuutioiksi
- Laita kaikki ainekset kattilaan, suolaa ja persiljaa lukuun ottamatta, ja kiehauta samalla sekoittaen
- Laske lämpöä ja anna hautua 15 minuuttia
- Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä
- Soseuta monitoimikoneessa persiljan kanssa sileäksi pyreeksi
- Mausta suolalla